Eladó ház Tiszakécske, Városközpont utca 132 nm
Eladó ház Tiszakécske, Városközpont utca 132 nm
Eladó ház Tiszakécske, Városközpont utca 132 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7915374
Referenciaszám: 40-1473
Frissítve: 3 napja

Tiszakécske eladó családi ház 3 szobás: 32 millió Ft

32 millió Ft
242 424 Ft/m²
132 m²
Alapterület
931 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 92 872 Ft
Második évtől
126 743 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tiszakécske egyik forgalmas főutcáján, rendkívül jó lokációban, kellő intimitással rendelkező, 931 m2-es sarki telken található komplex ingatlant kívánjuk értékesíteni. A telken található családi ház kiváló elrendezésű, élhető és jól átgondoltan megtervezett és kivitelezett. Az építés éve 1962 volt, azóta folyamatos állagmegóvás történik. A főépületben két utcára néző, ÉK-i fekvésű 25-25 m2-es tágas, világos szoba, étkező, nappali, fürdőszoba, külön WC, kamra található, míg egybeépülten, de a szemet gyönyörködtető hangulatos, DK-i tájolású tornácon haladva külön bejárattal találjuk a konyhát és a melléképületi részeket, tárolókat. A ház falazata vályogtégla, alapozása tégla, tetőszerkezete hagyományos födém cserép fedéssel. Az összkomfortos épület fűtéséről FÉG kazán gondoskodik radiátor hőleadással, a melegvizet pedig villanyboyler szolgáltatja. A telek két bejárattal rendelkezik, ennek minden előnyével együtt. A kert bájos, szivet-lelket gyönyörködtető. Kerti csap városi vízzel és a fúrt kút is hadra fogható, ha öntözésről van szó. Szerkezetét, statikai adottságait tekintve stabil épület, azonban műszaki és egyéb felújítása, korszerűsítése esedékessé vált. A rendelkezésünkre álló lehetőségekből merítve igyekezettel próbáljuk érzékeltetni a ház hangulatát, de egy személyes megtekintésre invitáljuk Önt, ha nem átlagos stílusjegyekkel rendelkező otthont keres! Az ingatlan per, teher-és igénytől mentesen kerül értékesítésre, szinte azonnal költözhető. Ha a finanszírozás tekintetében segítségre van szüksége, akkor Irodánk díjmentesen, banksemleges hitelszakértővel áll rendelkezésre!Tisztelettel várjuk megkeresését időpont egyeztetés, illetve bármilyen felmerülő kérdéssel!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1962
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
étkező
kamra
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szűrszabó László Tiszakécske és környéke - KÉCSKE - HOME KFT Partneriroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 389 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szűrszabó László Tiszakécske és környéke - KÉCSKE - HOME KFT Partneriroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 389 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY