Eladó ház Tiszafüred 140 nm
Eladó ház Tiszafüred 140 nm
Eladó ház Tiszafüred 140 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7545266
Referenciaszám: 39711
Feltöltve: 20 napja

Tiszafüred eladó családi ház 5 szobás: 52 millió Ft

52 millió Ft
371 429 Ft/m²
140 m²
Alapterület
841 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 150 917 Ft
Második évtől
205 958 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál Tiszafüreden egy 5 szobás, tégla építésű 140 m2 alapterületű családi házat. Az ingatlan Tiszafüred kevésbé forgalmas, szilárd úton jól megközelíthető részén 841 m2 telken áll. Kinek ajánlom? Egyaránt alkalmas vendégfogadás céljára valamint lakóház céljára is. Vállalkozókat szálláshely kiadás céljából érdekelheti. Az ingatlan az ehhez szükséges engedélyekkel is rendelkezik. Család részére jó elrendezésű tágas helyiségekből álló, ízléses belsővel rendelkező, azonnal költözhető, otthon részére. - A ház falazata téglából épült stabil, repedés, felázás, nem látható rajta. Tetejét pala fedi. - A külső nyílászárók műanyagból a belsők fából készültek. - A fűtésről új gázkazán és klímaberendezések gondoskodnak. - A belső udvar felől 20 m2 fedett teraszra lehet kijutni az étkezőből. - Az építés éve: 2003. - Esztétikai felújítás: 2022. - Az optimális kertben díszfák, tűzakóhely, található.  - Az élő Tisza 300 m re van az ingatlantól.   Amennyiben a CASANETWORK SZOLNOKI IRODÁJA által kínált ház, vagy bármely, a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek /Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatan értékbecslés, energiai tanúsítvány készítése. CASANETWORK - Ingatlanban otthon vagyunk!   

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2003
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Libárdi Géza CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 437 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Libárdi Géza CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 437 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY