Eladó ház Tiszaföldvár 198 nm
Eladó ház Tiszaföldvár 198 nm
Eladó ház Tiszaföldvár 198 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8097440
Referenciaszám: M276201
Feltöltve: 11 napja

Tiszaföldvár eladó családi ház 5+1 fél szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
226 768 Ft/m²
198 m²
Alapterület
2126 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 311 Ft
Második évtől
177 837 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Jász-Nagykun-Szolnok vármegye. Eladásra kínálunk Tiszaföldváron 5 és fél szobás, két generációs, külön bejáratú, nappali-étkezős, 199 m2-es kertes családi házat tetőtér beépítéssel, mely 1985-ben épült egy 2126 m2-es telken. A ház alapja beton, falazata B30-as tégla, födémje vasbeton panel, nyeregtetőzete cserépfedésű, mely 2 éve lett cserélve és új esőcsatornázást kapott. Fűtésről és melegvízről kombi gázkazán gondoskodik, a szennyvíz derítőbe torkollik. A házban 2 kémény be van építve, mely vegyes tüzelésre is alkalmas. Az udvaron dupla kocsibeállással, acélvázzal megerősített zárható lemezgarázs van. A nagy méretű telek 2 utcára nyílik , mely pihenésre, földje konyhakerti munkálatokra kiválóan alkalmas. A kertben fúrt kút van, mely biztosítja a növények öntözését. A lokációjának köszönhetően az ingatlan csendes, nyugodt környezetben van, minden szolgáltatás a közelben található. A szomszédságban csendes, rendes, jóravaló emberek laknak. A városban gyógyvizű Strandfürdő és Kemping működik. A fürdő 71 °C-os termálvize gyógyhatású. Az alkálikloridos, hidrogénkarbonátos termálvíz reumatikus, ízületi betegségeket enyhít. A strand mellett üdülőterület és sátorozásra alkalmas terület is található. Autóbusszal a város jól megközelíthető a Szolnok-Martfű-Tiszaföldvár-Cibakháza-(Kunszentmárton) vonalon. Tiszaföldváron egyébként helyi autóbuszjárat is közlekedik, mely a város három főbb pontját (Kossuth tér, Balogh sarok és Vasútállomás) köti össze egymással, illetve a kertvárossal, Homokkal. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival, Csok és a támogatott hitel lehetőségével, vagy akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Amennyiben felkeltettem érdeklődését kérem hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Válóczi Sándor Tiszaföldvár Kossuth Lajos út 201 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 458 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Válóczi Sándor Tiszaföldvár Kossuth Lajos út 201 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 458 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY