Eladó ház Tiszaföldvár 160 nm
Eladó ház Tiszaföldvár 160 nm
Eladó ház Tiszaföldvár 160 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8051881
Referenciaszám: 752690
Frissítve: 17 napja

Tiszaföldvár eladó családi ház 5+1 fél szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
436 875 Ft/m²
160 m²
Alapterület
660 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 202 868 Ft
Második évtől
276 855 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Eladásra kínálom Tiszaföldváron ezt az exkluzív, gyönyörűen berendezett 160 m²-es családi házat, 660 m²-es telekkel. Az ingatlan kiváló elhelyezkedésének köszönhetően könnyen megközelíthető és jó közlekedési lehetőségekkel rendelkezik. Az ingatlan minden szegletéből a minőség és az elegancia sugárzik. A ház a hetvenes években épült. Jelenlegi tulajdonosa 2022-ben teljeskörűen felújította, mely a képekről is hűen tükröződik. Az egész házat hőszigetelték és modernizálták, a nyílászárókat 3 rétegű műanyagokra cserélték. Az új nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A ház melegéről gázcirkó kazán gondoskodik radiátoros hőleadással. Ezen felül a házban található 2 db 3,5 kW-os és 1 db 5,2 kW-os hűtő-fűtő klíma. Az épület 2 szintes, a földszinten található 1 előszoba, 1 konyha-étkező, 1 fürdőszoba, 2 wc, valamint 2 szoba. A pince részben található egy hatalmas nappali, valamint 3 szoba, melyből jelenleg 1 mosókonyhának van kialakítva. A gyönyörűen parkosított kert pálmafákkal és olajfával van teleültetve, automata öntözőrendszer van kiépítve, valamint fúrt kút is rendelkezésre áll. Az udvarban egy 40 m²-es fedett terasz is helyet kapott, így a szabadidő kellemesen tölthető a friss levegőn. Az autók elhelyezésére egy elektromos garázsajtókkal felszerelt 68 m² dupla garázs, valamint az előtte elhelyezkedő 80 m²-es fedett gépkocsibeálló áll rendelkezésre. A biztonságról a kiépített kamera- és riasztó rendszer gondoskodik. A ház a jakuzzin, kerti bútoron, mosó- és szárítógépen kívül teljes berendezéssel és felszereléssel eladó, így azonnal költözhető. Az említett tételek külön megvásárolhatóak további 7 millió forintért. Az ingatlan előzetes egyeztetéssel a hét minden napján megtekinthető. Amennyiben kérdése van, vagy időpontot egyeztetne ne habozzon, hívjon még ma! Kár lenne kihagyni ezt az egyedülálló lehetőséget!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
C
terasz
pince
beépített szekrény
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vastag Ákos Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 311 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vastag Ákos Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 311 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY