Eladó ház Tiszaföldvár 120 nm
Eladó ház Tiszaföldvár 120 nm
Eladó ház Tiszaföldvár 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7917086
Referenciaszám: 697200248
Frissítve: 20 napja

Tiszaföldvár eladó családi ház 4 szobás: 21 millió Ft

21 millió Ft
175 000 Ft/m²
120 m²
Alapterület
581 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 60 947 Ft
Második évtől
83 175 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagyméretű, tetőteres családi házat kínálok megvételre Tiszaföldvár központjában, mégis csendes zsákutcában. Akár több generációnak is alkalmas.   A ház téglából épült, kívülről bevakolt. Lapostetős , amelyet 2éve újítottak fel. Az udvar rendezett, rózsák díszítik a kertet. Az ingatlanhoz tartozik egy kisebb tároló (téglából épült, beton alj, be van vakolva) illetve egy garázs, mely szintén téglából épült, aljazata beton. Van furott kút, illetve a 380V is be lett vezetve.   A ház két külön bejárattal rendelkezik. A földszinten található egy szoba, konyha, fürdő, wc , kamra és a lépcső feljáró. A tetőtérben található további 2 szoba, egyikhez erkély is tartozik, fürdő, wc.   A tetőtéri fürdő, wc , illetve a lépcső feljáró nincs kész.  A ház lakható, de némi felújításra, korszerűsítésre szorul, illetve a tetőteret be kell fejezni.   Jelenleg vegyestüzelésű kazánnal lehet fűteni, radiátor a hőleadó.   A ház egy kis zsákutcában található, csak az megy oda, aki ott lakik, tehát csendes. A központban található, ablakból látni a piacot, bolt, fodrászat, autóbuszállomás... gyalogosan is pár perc.    A ház elhelyezkedése a lehető legideálisabb, hiszen minden közel van, Tiszaföldvár központjában, mégis csendes utcában.   Ajánlom több generációnak, nagy családnak, akik nem ilyednek meg a felújítási munkáktól, szeretnék új otthonukat saját ízlésük szerint befejezni, kialakítani.  Ez a nagy ház meghitt családi fészekké alakítható.   Ha felkeltettem érdeklődését, szeretné megtekinteni az ingatlant, hívjon bizalommal.   Irodánkban teljeskörű CSOK- és bankfüggetlen hitelügyintézésre van lehetőség.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1974
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Árkadia Ingatlan Árkadia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 194 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Árkadia Ingatlan Árkadia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 194 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY