Eladó ház Tiszaföldvár 88 nm
Eladó ház Tiszaföldvár 88 nm
Eladó ház Tiszaföldvár 88 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7646992
Referenciaszám: 40476
Feltöltve: 18 napja

Tiszaföldvár eladó családi ház 2+1 fél szobás: 26,6 millió Ft

26,6 millió Ft
302 273 Ft/m²
88 m²
Alapterület
1133 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 77 200 Ft
Második évtől
105 355 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A martfűi CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál Tiszaföldvár központjához közel egy 2+1 szobás, 88 m2-es, tégla falazatú családi házat + műhelyt az alábbi paraméterekkel: - a telek 1133 m2-es - a családi ház 1972-ben években épült, beton alapon 40 cm-es tégla falazattal - 2+1 szobás, a szobák faparketta burkolatúak -  a fűtést gázkazán és vegyes tüzelésű kazán biztosítják - meleg vizet villanybojler szolgáltatja - a konyha tágas és világos -  WC külön helyiségben található - a fürdőszobában fürdőkád és zuhanyzó is beépítésre került - a szobák tágasak és világosak, faparketta borításúak - a nyílászárók fából készültek - a telken több helyiséges gazdasági épület található, amiben garázs és tárolók vannak - épített kemence használata lehetőséget biztosít a régi ízvilágú ételek elkészítéséhez - a telek méretéből adódóan kertészkedésre alkalmas - az öntözés fúrt kútból lehetséges - az épület alsó szuterénje 82 m2-es, műhelynek, üzletnek vagy lakótérnek is használható - AZONNAL költözhető -  buszmegálló, vasútállomás, posta, üzletek, orvosi rendelő, óvoda, iskola, közelben Ajánlom mindazoknak, akik csendes környezetre vágynak és mégis közel a központhoz.  CSOK-ra alkalmas az ingatlan, és tehermentes. Amennyiben az #155805035 eladó tiszaföldvári családiház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./ Irodánk teljeskörű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1972
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Patkó István CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 432 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Patkó István CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 432 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY