Eladó ház Tiszabábolna 60 nm
Eladó ház Tiszabábolna 60 nm
Eladó ház Tiszabábolna 60 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7757125
Referenciaszám: M239600-4394190
Frissítve: 6 napja

Tiszabábolna eladó családi ház 2+1 fél szobás: 27 millió Ft

27 millió Ft
450 000 Ft/m²
60 m²
Alapterület
537 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 78 361 Ft
Második évtől
106 940 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
TISZABÁBOLNA KÖZPONTJÁBAN A BÉKÁS VENDÉGHÁZ ELADÓ Tiszabábolna központjában megvételre kínálom, a teljesen berendezett és felszerelt jelenleg is működő Békás Vendégházat. Ez egy tökéletes helyszín, ha nyugodt környezetben szeretné eltölteni nyaralását, közel a Tisza partjához. A vendégház ideális választás a horgászni, csónakázni, pihenni és kirándulni vágyóknak. - A házban összesen 8 fő kényelmes elhelyezésére, három szobában van lehetőség. - Egyik szobában egy franciaágy található, ruhásszekrénnyel és TV-vel felszerelve. - A másik hálótér egy ágyat tartalmaz, szintén ruhásszekrénnyel és TV-vel ellátva. - Nagyobbik szobában pedig két összetolható ágy és egy kihúzható kanapé biztosít kényelmes alvási lehetőséget négy személy részére. - A vendégek saját fürdőszobát használhatnak, melyben zuhanytálca és mosógép is található. - A WC a fürdőszobával egy légtérben található. - Konyha jól felszerelt amerikai típusú, ahol a vendégek könnyedén elkészíthetik saját ételeiket. - Bejárat előtt egy terasz található, amely nyitott és teljesen fedett. - Telek területe 537 négyzetméter, a kertben lehetőség van szalonna sütésre és a pihenési idő hasznos eltöltésére. - A vendégház hasznos alapterülete közel 60 négyzetméter, falazata vegyes (vályog, tégla). - Fűtése gáz konvektorral és elektromos fűtéssel megoldott. - Nyílászárók szigetelt thermo üvegezéssel rendelkeznek, a padlózat burkolat járólap. - Udvaron egy fedett jakuzzi található, ahol a vendégek kellemesen kényeztethetik magukat. A vételár az ezévi foglalásokat is tartalmazza, így már garantált bevétellel kezdhető a vendégház üzemeltetése. Fantasztikus lehetőség a befektetők számára, akik szeretnének profitálni Tiszabábolna egyre népszerűbb turisztikai adottságaiból. Ez a 3 szobás vendégház teljesen felújítva, bebútorozva, felszerelve várja a pihenni vágyókat. Ha szeretné megvásárolni ezt az ingatlant, ne habozzon, vegye fel velem a kapcsolatot még ma! Ingatlan vásárlását, kedvezményes szolgáltatásokkal a teljes OTP bankcsoporti háttértámogatás biztosítja.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortos
jó közlekedésű
amerikai konyha
bútorozott
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vályi Attila Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 632 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vályi Attila Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 632 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY