Eladó ház Telki 350 nm
Eladó ház Telki 350 nm
Eladó ház Telki 350 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7437448
Referenciaszám: H454903
Feltöltve: 15 napja

Telki eladó családi ház 6 szobás: 279 millió Ft

279 millió Ft
797 143 Ft/m²
350 m²
Alapterület
1104 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 809 729 Ft
Második évtől
1 105 042 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Telkiben, csendes mellékutcában, DNy-i fekvésű, nettó 300 nm (csak lakóterület) bruttó 410 nm (garázzsal, terasszal, plusz egyéb) kitűnő állapotú, luxus családi ház. Az egyedi belső tér elosztású ingatlan jellemzői az igényes kivitelezés, kiváló; - minőségi anyagok, tágas világos terek. A földszinten nappali, étkező-konyha, nagyméretű szoba, fürdőszoba, WC-kézmosó, kamra, közlekedő, előszoba. hatalmas terasz található. A nappaliban kandalló, a konyha közelében kéménybe kötött grillező lett kialakítva. a Tetőtérben közlekedő, kettő hálószoba, kettő fürdőszoba, galéria és loggia van. A szuterén szinten szobákat, gardróbot, háztartási helyiséget, fitnesz helyiséget (szaunával, zuhannyal), WC-kézmosót, tárolót, egyéb helyiséget, közlekedőt, fürdőszobát (zuhany és pezsgőfürdő), és fedett teraszt találunk. A kertben medence. Extraként említésre méltó a szigetelés, automatizálás, redőny, szúnyogháló, naproló, nappaliban kandalló, különleges burkolatok és szaniterek, egyedi bútorok és konyhai gépek, Viessmann kazán, hőszivattyú, riasztórendszer, biztonsági rendszerek és elemek, kaputelefon. A gondozott, parkosított kertben válogatott örökzöldek, lombhullatók, cserjék, virágok, sziklakert található. A kertben még kialakításra került egy méretes terasz pergolával (árnyékolóval). A garázs előtt nyitott, térkövezett beálló van, kettő autó parkolására alkalmas.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2002
Erkély:
7 m²
Terasz:
46 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Majkuth Zsuzsanna Otthon Centrum - Budaörs - Templom tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Majkuth Zsuzsanna Otthon Centrum - Budaörs - Templom tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY