Eladó ház Tatabánya 190 nm
Eladó ház Tatabánya 190 nm
Eladó ház Tatabánya 190 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7515764
Referenciaszám: 360151038-354
Frissítve: ma

Tatabánya eladó családi ház 5 szobás: 129,9 millió Ft

129,9 millió Ft
683 684 Ft/m²
190 m²
Alapterület
1032 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 377 003 Ft
Második évtől
514 498 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
- HANGULATOS KERTVÁROSI KÖRNYEZET - EGYSZINTES CSALÁDI HÁZ - 5 SZOBA - 2 KAPUS, NAGY GARÁZS - 30 NM-ES FEDETT TERASZ - IPARI ÁRAM - HÜTŐ-FŰTŐ KLÍMA - VADONATÚJ GÁZCIRKÓ - KANDALLÓ - KONYHABÚTOR A VÉTELÁRBAN, ELEKTRONIKÁVAL - KITŰNŐ INFRASTRUKTÚRA Tatabánya újonnan beépített kertvárosi részén, 1032nm-es telken helyezkedik el ez az egyszintes, 2005-ben épült családi ház. Az épület nettó 135 nm, ezen kívül még plusz méret a 80nm-es nagy garázs és a közel 30nm-es fedett terasz. A hangulatos, kimondottan otthonos ház alapjaiban egyszintes, a garázsba vezet le pár lépcsőfok, és némi szintkülönbség van az előtér, étkező és a konyha között. Maximális kényelem és a praktikum jellemzi a belső tér kialakítását. Helyet kapott egy tágas nappali, étkezős-konyha, hobbi szoba, 3 hálószoba, gardróbszobák, sarokkádas-zuhanyzós fürdőszoba, külön mellékhelyiség, kamra, háztartási helyiség, előtér, közlekedő, és ezen kívül még egy óriási méretű fedett terasz, és a garázs. Fontos megemlíteni, hogy a 2 kapus garázs akár műhelyként is funkcionálhat, csempézett, kivilágított szerelőaknával rendelkezik, és az ipari áram is bevezetésre került, továbbá fürdő helyiség is rendelkezésre áll. A ház fenntartási költsége alacsonyan tartható, mivel a fűtéshez három opció is adott. Gázcirkó (éves becsült fogyasztás 2027m3) a hűtő-fűtő klíma és a fafűtéses kandalló. A kert rendezett, fakerítéssel határolt, térkövezett és füvesített, medence építhető a telek méretéből adódóan, 3 gépkocsi beállásra van hely a garázs előtt, továbbá a kertkapun kívül is bőven van parkolási lehetőség. Az ingatlanhoz közel, 500m távolságra találhatóak oktatási intézmények, óvoda, orvosi rendelő, patika, közértek (Penny, Spar), helyi pékség és a híresen kitűnő hentes. Buszmegálló 2 perc csalogosan, városközpont, pláza, vasútállomás 3km távolságra helyezkednek el ahova busszal lehet eljutni. Tehermentes!  Ezt az ingatlant bátran ajánlom gyerekes, nagyobb családoknak is! Várom szíves hívását! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft. INGATLAN HITEL BIZTOSÍTÁS Irodáink: 1163 Budapest, Veres Péter út 39. 2440 Százhalombatta, Erkel Ferenc körút 1. (üzletsor) Hívjon bizalommal: Pálmai Judit Szívügyünk az otthonod! Az ingatlanoknak mérete és ára van. Az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen - ezért az értékbecsléstől a birtokbaadásig végigkísérünk az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyél.  

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2005
Energetikai besorolás:
C
összkomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
garázs
kert
kertkapcsolatos
csendes
világos
terasz
internet
beépített konyhabútor
riasztó
klíma
kandalló
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pálmai Judit Gacsó Ház Ingatlaniroda és Hitelközpont Az iroda összes hirdetése
+36 20 225 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pálmai Judit Gacsó Ház Ingatlaniroda és Hitelközpont Az iroda összes hirdetése
+36 20 225 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY