Eladó ház Tát 130 nm
Eladó ház Tát 130 nm
Eladó ház Tát 130 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8052062
Referenciaszám: HZ065371
Frissítve: 25 napja

Tát eladó családi ház 4 szobás: 50 millió Ft

50 millió Ft
384 615 Ft/m²
130 m²
Alapterület
255 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 145 113 Ft
Második évtől
198 036 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Táton!Ez az ingatlan tökéletes választás lehet azoknak, akik nyugodt, mégis aktív közösségi életet szeretnének élni, élvezve a természet közelségét és a kulturális lehetőségeket. Tát városa ideális helyszín a családoknak, fiatal pároknak és mindenki számára, aki szeretne egy nyugodt, de mégis izgalmas környezetben élni. Ha Ön is szeretné megvalósítani álmait egy új otthonban, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk mielőbb!Tát, ahol az ingatlan található, egy bájos kisváros Komárom-Esztergom megyében, lenyűgöző természeti környezettel és számos kulturális, valamint szabadidős tevékenységi lehetőséggel. A város közelében számos kirándulóhely, valamint történelmi és kulturális nevezetesség található, amelyek felfedezésre várnak.A lakás jól megtervezett belső elrendezésével tágas és világos tereket kínál az ott lakóknak. A nagy ablakoknak köszönhetően az egész nap folyamán beáramlik a természetes fény, amely kellemes és barátságos hangulatot teremt. Az udvari nézet biztosítja a nyugodt és zavartalan környezetet, tökéletes helyszínt biztosítva a pihenéshez.Eladó egy napfényes, téglaépítésű lakás Tát városában, Komárom-Esztergom megyében, udvari nézettel. Az ingatlan egyéb fűtési megoldással rendelkezik, ami a modern és gazdaságos otthon kialakításának szempontjából ideális választás lehet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Stróbl Gyöngyi Duna House - Dorog Az iroda összes hirdetése
+36 30 455 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Stróbl Gyöngyi Duna House - Dorog Az iroda összes hirdetése
+36 30 455 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY