Eladó ház Tárnok 94 nm
Eladó ház Tárnok 94 nm
Eladó ház Tárnok 94 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7959327
Feltöltve: 3 hónapja

Tárnok eladó családi ház 3 szobás: 109,9 millió Ft

109,9 millió Ft
1 169 149 Ft/m²
94 m²
Alapterület
1363 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 318 958 Ft
Második évtől
435 284 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Budapesttől 26 km-re lévő Tárnokon, Ófalu részén hangulatos utcában, eladó egy nettó 94 m2 (bruttó: 122 m2) önálló családi ház 1363 m2 (14 m x 97,4m) telken KÜLFÖLDRE KÖLTÖZÉS MIATT. A ház 1960-ban épült, külső falak 50 cm-es és tégla. 2017-ben teljes körű technikai és esztétikai felújtás történt, ami a villanyhálózat (minden vezeték csőben megy) vízhálózat, nyílászárók cseréjét foglalta magába, (kivéve a konyha-étkező helyiségében lévő eredeti fa geréb tokos ablakot, amely a kandalló miatt nem került kicserélésre), elválasztó falak kerültek áthelyezésre, és a padló burkolati alap is felújításra került. A fűtést kandallók (konyha étkező + vendégszoba) elektromos panelek, ill. split klíma biztosítja. A melegvizet villanybojler szolgáltatja mindkét fürdőszobában. (vendégszoba + háló) A fafödém feletti tetőszerkezet palával borított. A padlás járható és kiválóan pakolható is (nemcsak a házé, de a melléképületeké is! A ház padlása átnyúl a kapcsolódó melléképületre). A ház minden helyiségében laminált parketta, míg a fürdőszobákban vinyl laminált padló van. A ház helyiségei: 16 m2 dolgozó szoba/vendégszoba, amely magába foglalja a 1,5 m2 fürdőhelyiséget, 10,4 m2 előszoba, 28,2 m2 konyha-étkező, 18 m2 nappali, és 18 m2 hálószoba található, amelyhez még egy 3,3 m2 fürdőszoba kapcsolódik. Ezt a családi házat azoknak ajánlom, akik szeretik a belátható, élhető tereket. Nagyobb gyermeknek, vagy idősebb szülőnek tökéletes megoldás a saját birodalommá formázható jelenlegi dolgozó fürdővel. A konyhabútor, mosogatógép és beépített villanytűzhely az árban van. A kert, a 8 m2 teraszon kívül, számos helyet kínál étkezésre, délutáni olvasásra, sütögetésre. A kertben található melléképületek: 24 m2 -es nyárikonyha + garázs (a kerti eszközök, kellékek tárolására szolgálnak) és egy fáskamra. Ezt egészíti ki a 20,8 m2 -es pince és a 4,8 m2 -es padlásfeljáró, amely szintén kiváló tároló. Az 1363 m2 -es telek két utca között helyezkedik el, két bejárattal. (a telek 14 méter széles és 97,3 méter hosszú) BEFEKTETÉSRE IS KIVÁLÓ Az új tulajdonos a telek felét leválaszttathatja, különálló telekként értékesítheti, vagy a 681,5 m2-es fél telken egy önálló családi házat is építtethet, amelyet bérbe adhat. Jelenleg a kert végében szőlő van. Ezen kívül rengeteg féle gyümölcsfa, bokor és természetesen virág is található. Nyugodt, csendes környék jó szomszédokkal. A háztól néhány méterre EU-szintű játszótér, óvoda, iskola, bevásárlási lehetőség. A tömegközlekedés jó: buszok, valamint vonat pár méterre található, amely a Budapestre történő bejutást is leegyszerűsíti. Akár készpénzből akár államilag támogatott vagy szabad piaci hitelt szeretne felvenni a vásárláshoz, tanácsadó kollégánk díjmentes, banksemleges ügyintézéssel áll rendelkezésre. Igény esetén ügyvédi segítséget is ajánlunk a teljes ügymenet jogi lebonyolításához. Ha bármilyen kérdése van, vagy bővebb felvilágosításra lenne szüksége, hívjon bizalommal, állok rendelkezésére a normál munkaidő után is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
amerikai konyha
étkező
terasz
kábeltévé
internet
telefon
beépített konyhabútor
vízórás
riasztó
klíma
kandalló
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Palich Petra
+36 30 369 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Palich Petra
+36 30 369 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY