Eladó ház Tárnok 150 nm
Eladó ház Tárnok 150 nm
Eladó ház Tárnok 150 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7419891
Referenciaszám: HZ023232
Feltöltve: 12 napja

Tárnok eladó családi ház 3 szobás: 56,9 millió Ft

56,9 millió Ft
377 421 Ft/m²
150 m²
Alapterület
805 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 165 138 Ft
Második évtől
225 365 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tárnok szívében kiváló adottságú, igazán masszív családi ház!Eladóvá vált ez az egyenként közel 20nm-es 3 szobás családi ház Tárnok frekventált utcájában. Remek lehetőség Budapest agglomerációjában! Aki kisvárosi környezetben képzeli el új otthonát mégis közel Budapesthez, ne szalassza el ezt a lehetőséget!A mindösszesen 150 nm-es ház fűtése központi, mely akár gáz-, vagy vegyes tüzelésű kazánról is üzemeltethető. Kisméretű téglából épült, vasbeton gerendás födémmel, vaskos betonalapra. Fa nyílászárói redőnyösek, szobái parkettásak, mely szép, megkímélt állapotban van.Fúrt kút is rendelkezésünkre áll, mely költséghatékonysági szempontok miatt is fontos.A ház alatt található egy közel 40 nm-es pince. Központi elhelyezkedése ellenére a ház igazán csendes, hiszen szobái az udvarra, hátsó kertre néznek. Bevásárlási lehetőség szinte a szomszédban, bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, vasútállomás valamint buszmegálló 2-5 perces sétatávolságra elérhetőek.Jöjjön el, tekintse meg ezt a remek házat, mely élhető tereivel, központi elhelyezkedésével, el fogja varázsolni!Hitelre van szüksége? CSOK Plusz igényelhető! Ne habozzon! Irodánk díjmentes, független tanácsadással, ügyintézéssel áll szíves rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Erkély:
8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Kata Duna House - Gyál Az iroda összes hirdetése
+36 70 364 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Kata Duna House - Gyál Az iroda összes hirdetése
+36 70 364 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY