Eladó ház Tápiószentmárton 75 nm
Eladó ház Tápiószentmárton 75 nm
Eladó ház Tápiószentmárton 75 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8078706
Referenciaszám: M272867-4625092
Frissítve: ma

Tápiószentmárton eladó családi ház 1+2 fél szobás: 24,9 millió Ft

24,9 millió Ft
332 000 Ft/m²
75 m²
Alapterület
1457 m²
Telek
1+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 266 Ft
Második évtől
98 622 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pest vármegye, Tápiószentmártonban családi ház eladó. - 75 m2 alapterület - 1457 m2 telek - vályog falazat - fűtés gáz-cirko kazánnal és vegyestüzelésű kazánnal - közművesített melléképület, garázs A házban egy szoba, két félszoba, kamra, közlekedő, konyha nappali-étkező, spejz, fürdőszoba wc-vel és egy kazánház található. Az udvaron egy zárt garázs, tároló és egy több helyiséges, közműves melléképület is megtalálható, ahol akár egy külön lakrész is kialakítható. Tápiószentmárton hangulatos nagyközség, Ceglédtől 20 km távolságra fekszik. A településen található több nevezetesség (Kincsem Lovaspark, Attila domb, Tőzeges és horgász-tó, Tápió-patak, több természetvédelmi tanösvény, strandfürdő) miatt az üdülni, kikapcsolódni vágyók kedvelt úticélja. Közlekedésre helyközi autóbuszjáratok állnak rendelkezésre, de 10 perc autóúttal vasútállomás is elérhető a Budapest-Nagykáta-Szolnok vonalon. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival, CSOK és a támogatott hitel lehetőségével, vagy akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az adás-vétel lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Érdeklődés esetén várom hívását akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1955
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Zoltán Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 459 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Zoltán Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 459 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY