Eladó ház Tápiószele, Dózsatelep 74 nm
Eladó ház Tápiószele, Dózsatelep 74 nm
Eladó ház Tápiószele, Dózsatelep 74 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7781767
Referenciaszám: M247599
Frissítve: 16 napja

Tápiószele eladó családi ház 2 szobás: 18,5 millió Ft

18,5 millió Ft
250 000 Ft/m²
74 m²
Alapterület
1575 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 53 692 Ft
Második évtől
73 273 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pest vármegye, Tápiószele Dózsatelep városrészén 74 m2 hasznos alapterületű, átlagos állapotú családi ház 1575 m2 telken eladó. A beton alapra épült, vályog falazatú ingatlanban szoba, nappali, előtér, előszoba (amely szobává alakítható), fürdőszoba WC-vel, konyha és kamra található. A szobák laminált padlóval, a konyha és a kamra linóleummal, a többi helyiség járólappal burkolt. A fűtésről kályha és hűtő-fűtő klíma gondoskodik. A tetőszerkezet cserép héjazatú, a kéményt 2022-ben újraépítették. Tárolásra villanyárammal ellátott melléképületek használhatók, valamint egy pince is rendelkezésre áll. A telken termő gyümölcsfák állnak, a kert rendezett, az öntözést fúrt kút segíti. Az ingatlan közelében vegyesbolt és pékség is megtalálható, a városközpont 2 km távolságra, buszmegálló 1 km távolságra helyezkedik el, a vasútállomás 5 perc autóúttal elérhető. A város infrastrukturális ellátottsága kiváló, a településen boltok, iskola, óvoda, orvosi rendelő, piac, gyógyszertár, fodrász és egyéb szolgáltatók megtalálhatók. Tápiószele Ceglédtől közúton 20 km, Nagykátától 15 km, Budapesttől 75 km távolságra található. Vonatközlekedés (Budapest-Nagykáta-Szolnok vonalon) és helyközi autóbuszjáratok (Ceglédre és Nagykátára) rendelkezésre állnak. Vevő ügyfeleinket díjmentes hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában, a piaci hiteleknél kedvezményesebb konstrukcióval.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
világos
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Zoltán Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 459 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Zoltán Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 459 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY