Eladó ház Tápiószele, Valéria utca 53 nm
Eladó ház Tápiószele, Valéria utca 53 nm
Eladó ház Tápiószele, Valéria utca 53 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7758876
Referenciaszám: HZ018735
Frissítve: 16 napja

Tápiószele eladó családi ház 3 szobás: 4,5 millió Ft

4,5 millió Ft
84 906 Ft/m²
53 m²
Alapterület
2299 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tápiószele belterületén a központtól 10 perces sétányira eladó építési telek, melyen egy 2000-ben megkezdett,  szerkezetkész - Porotherm téglából épült házikó (falak és tető) áll. Az ingaltan egy amerikai konyhás nappaliból (sarokrészben egy fürdő helyiséggel) és 2 szobából áll, 53 m2. A telken belül az összes közmű megtalálható (villany, víz, gáz, csatorna). A Telek 2299 m2-es - hátsó részében kukorica van elvetve.A környéken közért található, valamint a központ ellátott (iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelők, gyógyyszertár, műszaki bolt, ABC-k, piac, gyógyszertár, posta, cukrászda stb. megtalálható.Az építési szabályzat alaján Lf2 falusias lakóterület!- oldalhatáros beépítési móddal max. 25% építhető be (melléképület is)- megengedett legnagyobb épületmagasság: 4,5 m- legkisebb zöldfelület: 40%- előkert mérete 5 mAz építési övezetben elhelyezhető:- lakóépület- mezőgazdasági (üzemi) építmény- kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó épület- szálláshely szolgáltató épület, maximum 6 egység- kézműipari építmény- helyi igazgatási, oktatási, egészségügyi, szociális épületAz építési övezetben minden terepszint alatti építmény elhelyezhető.Közlekedés: vonattal Bp. Keleti Pu - Szolnok között, volánbusszal a környező településeken Cegléd és Nagykáta között.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Mária Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 30 919 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Mária Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 30 919 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY