Eladó ház Tápiógyörgye 110 nm
Eladó ház Tápiógyörgye 110 nm
Eladó ház Tápiógyörgye 110 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8094906
Referenciaszám: M273420
Feltöltve: 10 napja

Tápiógyörgye eladó családi ház 2+1 fél szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
271 819 Ft/m²
110 m²
Alapterület
720 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 86 777 Ft
Második évtől
118 426 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapesttől 80 km-re, Pest vármegye, Tápiógyörgye településén két szintes, összesen 110 nm-es, több generációs, azonnal költözhető családi ház eladó. A beton alapzatú, tégla falazatú ingatlan egy 720 nm-es telken helyezkedik el. Az ingatlan földszintjén egy előszoba, közlekedő, nappali, konyha, étkező, spejz és egy fürdő/wc található. Az emeleten egy loggia, közlekedő, fürdő-wc és két szoba található. Az otthon melegéről házközponti fűtés gondoskodik, radiátoros rendszeren keresztül. Az udvaron garázs, szaletli, tárolók és egy több helyiséges, közművekkel ellátott melléképület is megtalálható. Az ingatlan tökéletes választás nagycsaládosoknak, vagy több generációs családnak, mert a melléképület akár egy külön lakrésznek is kialakítható. Tápiógyörgye egy igazán jól fejlődő nagyközség, ahol többek között egy szép iskola, új óvoda, zeneiskola, kastély, strand és orvosi rendelő található. A vasútállomás és a faluközpont 15 perc sétatávra található. A vonat a Szolnok-Keleti vonalon közlekedik. A településen a falusi CSOK is igénybe vehető. Vevő ügyfeleinket díjmentes hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel segítjük az ingatlanmegvásárlásában, a piaci hiteleknél kedvezményesebb konstrukcióval lepjük meg Önt! Bővebb információért keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Terasz:
5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
világos
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Botka József Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 348 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Botka József Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 348 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY