Eladó ház Tápiógyörgye 75 nm
Eladó ház Tápiógyörgye 75 nm
Eladó ház Tápiógyörgye 75 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8013908
Referenciaszám: HZ012435-4486332
Frissítve: 1 napja

Tápiógyörgye eladó családi ház 4 szobás: 21,5 millió Ft

21,5 millió Ft
286 667 Ft/m²
75 m²
Alapterület
720 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 62 398 Ft
Második évtől
85 156 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Tápiógyörgyén egy befejezetlen 75 nm-es, tetőtér beépítéses, 3 szobás, nappali- étkezős, félkész családi ház. A ház a képen látható készenléti állapotban van. Befejezése az új tulajdonosra vár. Telek: A 720 m2-es telken elhelyezkedő házban a víz és a csatorna van bevezetve. Tégla szerkezetű, cserépfedéses kivitelezésű. Ingatlan: Belépés után az előszobában találjuk magukat, ahonnan jobbra egy hálószoba nyílik. A bejárattal szemben az amerikai típusú nappali-konyha-étkezőbe léphetünk, melyből egy fürdőszoba és egy wc nyílik. A nappaliból egy ajtón keresztül a kertbe is ki tudunk menni. A konyha mellett egy lépcső vezet fel a tetőtérbe, ahol egy közlekedő és két szoba található. Finanszírozás: A házat készpénzzel lehet megvásárolni. Parkolás: Az udvarban több autónak van lehetőség a parkolásra. Műszaki: Villanyvezeték, víz, csatorna kiépítve, vegyes tüzelésű fűtés rendszerrel van tervezve a ház. A villany és a gáz még nincs bekötve az ingatlanba. Környék, Közlekedés: Az ingatlan Tápiógyörgye csendes, nyugodt részén helyezkedik el. Bevásárlási lehetőség a közelben. A vonat állomás 10 percnyi távolságra van.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
2019
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kissné Huszer Tímea Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 501 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kissné Huszer Tímea Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 501 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY