Eladó ház Tápióbicske 120 nm
Eladó ház Tápióbicske 120 nm
Eladó ház Tápióbicske 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7387421
Referenciaszám: HZ012554
Feltöltve: 16 napja

Tápióbicske eladó családi ház 4 szobás: 32 millió Ft

32 millió Ft
266 667 Ft/m²
120 m²
Alapterület
4305 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 92 872 Ft
Második évtől
126 743 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tápióbicske központja közelében eladó kétgenerációs családi ház nagy telekkel!A 120 m² családi ház egy 4305 m²-es telekre épült 1985-ben stabil alapokra. Kialakításának és telekméretének köszönhetően két generáció összeköltözésére, nagy családosoknak vagy gazdálkodóknak is ideális választás lehet. Lakható állapotú, de felújítást korszerűsítést már igényel a ház!Jelenlegi kialakítása a földszinten :    Előszoba    Étkező-konyha    Szoba    Kamra    Közlekedő    Zuhanyzó    Wc    Tároló ( Kazánhelyiség)    GarázsEmelet:    Előtér    2 Szoba    Amerikai konyhás nappali    Fürdőszoba (Kád)    Wc    LoggiaAz épületben minden közmű megtalálható. A fűtéséről jelenleg egy 3 éves kondenzációs gázkazán gondoskodik ami a meleg víz ellátást is biztosítja. Lehetőség van vegyes tüzelésű kazán használatára is illetve villanybojler, 300literes puffertartály , ipari áram is található az ingatlanban.A telek területének körülbelül fele körbe kerített. A hátsó részén akácos, első részén pedig több gyümölcsfa található. A telek locsolása fúrt kútról biztosított.További információkért keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Erkély:
3,9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Aczél Adrienn Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 20 488 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Aczél Adrienn Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 20 488 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY