Eladó ház Tamási 128 nm
Eladó ház Tamási 128 nm
Eladó ház Tamási 128 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7913751
Frissítve: 5 hónapja

Tamási eladó családi ház 3 szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
350 781 Ft/m²
128 m²
Alapterület
612 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 311 Ft
Második évtől
177 837 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Jó helyen, jó áron! Nappali + 2 hálószobás 128 nm-es klimatizált csodás otthon 612 nm-es telekkel! Tamásiban szuper lokációban megvételre kínálok egy 3 szintes családi házat! Az ingatlanra csok plusz, valamint hitel egyaránt igényelhető! A ház masszív kőlábazatra épült, tégla ház. Az ingatlan elosztása: Alagsor, földszint, emelet. A tetőtérben további két szoba beépíthető! Közművek: víz, villany, gáz, szennyvíz. Alagsorban található egy nagyobb helység és a kazántér, jelenleg az alsó szint vállalkozásnak ad helyet. A földszinten egy tágas előtérből nyílik az emeletre vezető lépcsőtér, jobbra a nappali, balra a konyha, kamra, és egy toalett. Az emeleten található erkély, egy szép világos közlekedő, 2 hálószoba, fürdő, és wc. A felső szint a teljesség igényével került felújításra. A víz és a villanyvezetékek újak, a laminált padló és a hidegburkolatok is újak. Az egész házban nyílászáró csere történt. A ház fűtését gázkazán biztosítja. Új radiátorok kerültek felszerelésre. A konyhabútor maradó ingóság, mely a vételár részét képezi. A ház területe rendezett, tujákkal parkosított, udvarán egyedi építésű játszótér áll. Az udvarban térkövezett terasz került kialakításra. Az udvar körben zárt, kerítéssel körbe kerített, kutyabiztos. Az ingatlanhoz kisebb melléképület és garázs is tartozik. Az ingatlant ajánlom mindazok figyelmébe, akik azonnal költözhető, belső felújításmentes ingatlant szeretne vásárolni! Hitel és csok plusz egyaránt igényelhető az ingatlanra!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Erkély:
9 m²
Terasz:
25 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
kert
kertkapcsolatos
csendes
világos
panoráma
erkély
terasz
műhely
internet
beépített konyhabútor
gépesített
vízórás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Független Profi Ingatlan-tanácsadó Független Profi Ingatlan-tanácsadó Az iroda összes hirdetése
+36 30 391 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Független Profi Ingatlan-tanácsadó Független Profi Ingatlan-tanácsadó Az iroda összes hirdetése
+36 30 391 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY