Eladó ház Táborfalva 140 nm
Eladó ház Táborfalva 140 nm
Eladó ház Táborfalva 140 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7962085
Referenciaszám: M262265-4562876
Frissítve: ma

Táborfalva eladó családi ház 3 szobás: 64,9 millió Ft

64,9 millió Ft
463 571 Ft/m²
140 m²
Alapterület
1632 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 356 Ft
Második évtől
257 051 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kizárólag az OTP Ingatlanpont kínálatában eladó FALUSI CSOK + ra alkalmas kiváló állapotú 140 m2-es családi ház nagy gondozott kerttel Táborfalván. Az ingatlan 2022-ben szinte teljes felújításon esett át, amikor kicserélték a villanyvezetékeket, a nyílászárókat, az ablakokra redőnyöket raktak, a gázkazánt, villanyfűtéshez a kazánt, a hidegburkolatokat, illetve új fürdőszobát alakítottak ki. A házra 12 kw teljesítményű napelemet telepítettek, aminek éves elszámolása van. 10 cm-es hőszigetelést kapott az épület. A korszerűsítésnek köszönhetően nagyon kedvező a ház rezsiköltsége, illetve a többféle fűtési módnak köszönhetően akár szakaszolható is az adott élethelyzetnek megfelelően. Az otthon melegéről a gázfűtésen kívül tetszés szerint fűtő-hűtő klíma, illetve cserépkályha gondoskodik. Egy helyiség szaunának lett tervezve, lehetőség van a kialakítására. A telek mérete összesen 1632 m2, amin a főépületen kívül még több tárolóhelyiség is van, illetve garázs. Az udvarban egy külön 63 m2-es épület van, ahová az ipari áram is be lett vezetve, ezáltal sokféle hasznosítása lehetséges. A kertben meg lehet termelni az egész család zöldség, gyümölcs szükségletét, ehhez 2 fóliasátor is telepítve van, a jelenlegi tulajdonosok gyönyörűen rendben tartják a kertet is. Fúrt kút biztosítja az öntözést, új szivattyúval. Az egész terület bekamerázott, még a kert is, aminek a vége erdősávra néz. Az előkertben gyönyörű rózsák nyílnak nyaranta. Az udvar belső intim részén a szabadidő eltöltéséhez kellemes kiülő és kemence lett megépítve. A bejárati kapu elektromosan működik. A házba riasztórendszer lett telepítve. Ebbe az ingatlanba ténylegesen csak beköltözni kell, még festeni sem szükséges, mindenütt makulátlan tisztaság, igényesség! A közelben található minden fontos intézmény, a környék rendezett.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1977
Energetikai besorolás:
C
duplakomfortos
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kámány Gyöngyike Erzsébet OTP Ingatlanpont Kft Kecskemét Az iroda összes hirdetése
+36 30 219 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kámány Gyöngyike Erzsébet OTP Ingatlanpont Kft Kecskemét Az iroda összes hirdetése
+36 30 219 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY