Eladó ház Szuhakálló 76 nm
Eladó ház Szuhakálló 76 nm
Eladó ház Szuhakálló 76 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7777281
Referenciaszám: 698900245
Frissítve: 17 napja

Szuhakálló eladó családi ház 2 szobás: 8 millió Ft

8 millió Ft
105 263 Ft/m²
76 m²
Alapterület
1401 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 23 218 Ft
Második évtől
31 686 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kazincbarcikától 7 km távolságra, Szuhakálló községben eladó egy felújítandó, 76 m2-es, téglából és kőből épült, komfortos, 3 szobás családi ház, 1401 m2 telekkel. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, mivel a főutcán található. Az ingatlan jellemzői: - kiváló elhelyezkedés, - falazata tégla és kő, - részben műanyag nyílászárók, - 2022-ben esztétikai és műszaki felújítás történt, - a szobák lamináltak, a többi helyiség járólappal burkolt, - fűtése: vegyes tüzelésű kályha, Ha megunta a város nyüzsgését, de szeretne mégis közel lenni a városhoz, élvezni a családi ház minden kényelmét...akkor ne keressen tovább....megtalálta az ideális Otthont, kedvező áron. Hívjon, nézzük meg! jó választás, jó áron !   Hitelre volna szüksége a vásárláshoz? Pénzügyi szakértőnk bank független egyedi ajánlatokkal tudja segíteni a vásárlást és díjmentesen végigkíséri az egész folyamat során! Amennyiben szeretné több éves tapasztalattal rendelkező, profi szakemberekre bízni ingatlanügyeit vagy szüksége van pénzügyi tanácsadásra keressen ÖN is minket egyedi, személyre szabott ajánlatainkért!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
komfortos
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Tünde Newex Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 165 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Tünde Newex Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 165 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY