Eladó ház Szombathely 178 nm
Eladó ház Szombathely 178 nm
Eladó ház Szombathely 178 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8033543
Referenciaszám: M271934
Frissítve: 18 napja

Szombathely eladó családi ház 3+1 fél szobás: 105 millió Ft

105 millió Ft
589 888 Ft/m²
178 m²
Alapterület
1039 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 304 737 Ft
Második évtől
415 876 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Éljen át egyedülálló otthoni élményeket ebben az 178 négyzetméteres, 2007-ben teljes felújításon átesett családi házban Szombathelyen. A telek mérete 1039 négyzetméter, így bőséges lehetőség van a kertészkedésre vagy akár egy medence kialakítására is, nagy teret kínál a kényelmes élethez és a szabadidő hasznos eltöltéséhez. A családi ház alsó szintjén egy tágas nappali található, amely tökéletes a családi pillanatok megélésére. A modern konyha minden kulináris igényt kielégíthet, a kényelmes előszoba és a mellékhelyiség pedig praktikusságot kínál a mindennapi élethez. Az otthoni iroda dedikált teret biztosít a távoli munkavégzéshez, a kazánház és a tárolótér pedig a ház alapvető funkcióit látja el. A felső szinten egy tágas folyosó található, amely kényelmes összeköttetést biztosít az összes szobával és a fürdőszobával. Két nagy hálószoba és egy hangulatos kisebb szoba gondoskodik a család minden tagjának kényelmes alvásáról. Az emeleti WC és fürdőszoba megléte tovább növeli a mindennapi élet kényelmét. Az udvarban található tágas, 64 négyzetméteres garázs kiválóan alkalmas tárolásra vagy műhelynek. Ezen kívül van egy 26 négyzetméteres gazdasági helyiség, amely raktározásra is használható. Ez a modernizált otthon kiváló választás lehet azoknak, akik harmonikus egyensúlyt keresnek a városi és vidéki élet között Szombathely szívében. Ha egy igényesen felújított családi házat keres Szombathelyen, ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Legyen Ön az új tulajdonosa, és lakja be ezt az ingatlant saját otthonosságának megfelelően!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
világos
telefon

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Balázs Szombathely Vízöntő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 845 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Balázs Szombathely Vízöntő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 845 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY