Eladó ház Szombathely 70 nm
Eladó ház Szombathely 70 nm
Eladó ház Szombathely 70 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7952780
Referenciaszám: 691303352
Frissítve: 3 hónapja

Szombathely eladó családi ház 2+1 fél szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
570 000 Ft/m²
70 m²
Alapterület
300 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 115 800 Ft
Második évtől
158 033 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy 70 nm-es családi ház Szombathely Petőfitelep városrészén, 300 nm-es telekkel Kertes ház lakás áráért! - Közvetlenül a tulajdonostól eladó ingatlan, ami az ingON rendszerén keresztül került meghirdetésre. - Kérjük telefonon erre az ingatlan azonosítószámra hivatkozva érdeklődjön: 691303352 Eladásra kínálunk Szombathelyen egy csendes környezetben található, rendben tartott , jó állapotú, kertre néző, 1999-ben épült társasházi ikerházat. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival, kamrával és három (2 + 1 fél) jó elrendezésű szobával rendelkezik. A különálló mosdón kívül a szép állapotú fürdőszobában plusz WC is kialakításra került. A fűtésről cirkó gázkazán és hűtő-fűtő klíma gondoskodik. A központi helyiségben elhelyezett kenyérsütős cserépkályha az egész épület átmelegítésére alkalmas. Az ingatlan jelentős része frissen lett festve, az egyik hajópadlós szoba most lett felcsiszolva. A nappaliban a nyári hónapok kellemesebbé tétele érdekében Daikin hűtő-fűtő klíma lett felszerelve, mely télen harmadik fűtési lehetőségként működtethető. Az átlagos gáz- és áramfogyasztás is az államilag meghatározott lakossági átlagfogyasztás alatt van. A 70 négyzetméteres épület könnyűszerkezetes, 6 négyzetméter erkély/terasz valamint 300 négyzetméteres gyerekeknek kialakított kert tartozik hozzá. Az ingatlan részben akadálymentesített. A parkolás beállón megoldott. A vásárláshoz az ingatlan hivatalosan rendezett társasház jellege miatt CSOK+ igényelhető, akár több gyerekre is. Sikeres adás-vétel esetén már 1 hónapon belül birtokba is vehető. Irányár: 39.9 millió Ft. (Régi ár: 41.5 millió Ft.)

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1999
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
kocsibeálló
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
ingON - Ingatlan Marketinges Ingon.hu Az iroda összes hirdetése
+36 1 773 30
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
ingON - Ingatlan Marketinges Ingon.hu Az iroda összes hirdetése
+36 1 773 30

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY