Eladó ház Szombathely 110 nm
Eladó ház Szombathely 110 nm
Eladó ház Szombathely 110 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7743972
Referenciaszám: HZ012425
Frissítve: 18 napja

Szombathely eladó családi ház 5 szobás: 67,9 millió Ft

67,9 millió Ft
617 273 Ft/m²
110 m²
Alapterület
270 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 197 063 Ft
Második évtől
268 933 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szombathely Plaza közelében - Kétgenerációs Családi Ház Eladó!Kiváló lehetőség várja azokat, akik egy  kétgenerációs otthont keresnek Szombathely szívéhez közel. Ez a kétgenerációs családi ház ideális választás minden olyan családnak, ahol az együttlét fontos, mégis szeretnék megőrizni a szeparált terek előnyeit.Az alsó szint kényelmesen berendezett nappalival és két hálószobával rendelkezik, míg a felső szint három hálószobával, kádas fürdőszobával és külön WC-vel áll rendelkezésre. Az alsó szinten továbbá egy további zuhanyzós fürdőszoba és külön WC is található, hogy mindenki kényelmét maximálisan szolgálja.Az udvarban elhelyezkedő 30 négyzetméteres garázs remek lehetőséget kínál gépjárműveknek vagy tárolásra egyaránt.Ha praktikus elrendezésű, tágas és sokoldalú otthont keresel Szombathely frekventált területén, ne hagyd ki ezt a lehetőséget!Főbb jellemzők:•    Alsó szint: nappali + 2 hálószoba, konyhabútor, főzőlap, sütő, mikró. Modern konyhabútor•    Alsó szinten külön zuhanyzós fürdőszoba, külön WC•    Felső szint: 3 hálószoba, kádas fürdőszoba, külön WC•    Udvari 30 m²-es garázsA telek területe 277 nm gondozott és rendezett, lehetőséget nyújtva a kerti pihenésre és szórakozásra.Ne habozz, hogy megtekinthesd ezt a remek ingatlant és álmod otthonná formálhasd! Keress minket mielőbb a részletekért és a megtekintés egyeztetéséért.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Breglovics Andrea Duna House - Szombathely, Thököly Imre utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 799 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Breglovics Andrea Duna House - Szombathely, Thököly Imre utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 799 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY