Eladó ház Szombathely, Gyöngyöshermán 156 nm
Eladó ház Szombathely, Gyöngyöshermán 156 nm
Eladó ház Szombathely, Gyöngyöshermán 156 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7609100
Referenciaszám: H461498
Feltöltve: 16 napja

Szombathely eladó családi ház 5 szobás: 75 millió Ft

75 millió Ft
480 769 Ft/m²
156 m²
Alapterület
750 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 669 Ft
Második évtől
297 054 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szombathely gyöngyöshermáni városrészén, tömegközlekedéssel is jól megközelíthető, csendes utcában vált eladóvá ez a 750 nm-es telken elhelyezkedő, 5 szobás, egyedi tervezésű családi ház. Az ingatlan három szintes, a pince, a földszinti szobák és a beépített tetőtér adta további helyiségek teszik alkalmassá akár két generáció együttélésére is. A földszinten egyedi kialakítású, hangulatos, kertre nyíló nappali-étkező, konyha kamrával, fürdőszoba és két hálószoba található. A galériás tetőtérben két szoba, gardrób helyiség és egy fürdőszoba van. A lépcsőházon keresztül megközelíthető az aknával rendelkező garázs, a pincében kazánházat, műhely/tároló helyiséget alakítottak ki. A házat az évek során folyamatosan karbantartották és felújították, biztosítva annak értékállóságát. A ház fűtéséről gázkazán illetve vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, részben radiátoros hőleadással illetve padlófűtéssel. A nappaliban kellemes hangulatot adó cserépkályha egészíti ki a ház fűtését. A melegvíz-ellátás villanybojlerrel történik. Az ingatlan villamoshálózata 3X12 A. A kert szépen gondozott, évről évre élvezheti tulajdonosa a veteményes és a 8 db gyümölcsfa termését. Kérem keressen bizalommal, hogy mihamarabb megtekinthesse ezt az átgondolt tervezésű, sok lehetőséget magában rejtő, hangulatos családi fészket! Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól! Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1986
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bíró Brigitta Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi Ferenc utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bíró Brigitta Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi Ferenc utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY