Eladó ház Szolnok, Martinovics utca 120 nm
Eladó ház Szolnok, Martinovics utca 120 nm
Eladó ház Szolnok, Martinovics utca 120 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7904347
Referenciaszám: HZ091865
Frissítve: 18 napja

Szolnok eladó családi ház 3 szobás: 39,99 millió Ft

39,99 millió Ft
333 250 Ft/m²
120 m²
Alapterület
730 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 116 061 Ft
Második évtől
158 389 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Szolnokon a Pletykafaluban, csendes zsákutcában egy 3 szobás, nagyon jó állapotú családi ház. Az 1900-as évek végén épült ingatlan folyamatosan karban volt tartva, így állagát szépen megóvta a tulajdonos. Szép rendezett udvar tartozik a házhoz, ahol még egy kis kerti halastó is helyet kapott. Az udvaron továbbá található még veteményes,  termő gyümölcsfák - füge, szőlő, őszi-, kajszibarackfa és mindezek locsolását segítő öntöző berendezés,  ami fúrt kútról működik.A garázsban ipari áram van így műhely kialakítására is alkalmas.Az ingatlan két épületrészből áll külön bejárattal. Az egyik részében található a konyha, és a kamra ahonnan ki lehet jutni a garázsba is. A másik részében helyezkedik el a a két egymásból nyíló, nagyobb méretű szoba valamint egy külön bejáratú szoba, a gépház és a fürdő szoba wc-vel.Korszerűsítéssel, felújítással mai modern otthonná varázsolható, de ha nem gondolkodik felújításban, ez az ingatlan jelenlegi állapotában is maximálisan megállja a helyét, egy tisztító festés és már költözhet is.Zsákutca lévén nincs átmenő forgalom, mivel a zsákutca belső részén helyezkedik el az ingatlan így csak  egy - két ott lakó szomszéd közlekedik arra. További információért forduljon hozzám bizalommal és nézzük meg együtt az ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1964
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bundics Anikó Duna House - Szolnok, Ady Endre út Az iroda összes hirdetése
+36 70 339 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bundics Anikó Duna House - Szolnok, Ady Endre út Az iroda összes hirdetése
+36 70 339 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY