Eladó ház Szolnok, Piroska 83 nm
Eladó ház Szolnok, Piroska 83 nm
Eladó ház Szolnok, Piroska 83 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7964110
Frissítve: 11 napja

Szolnok eladó családi ház 3 szobás: 14,5 millió Ft

14,5 millió Ft
174 699 Ft/m²
83 m²
Alapterület
3032 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 42 083 Ft
Második évtől
57 431 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kizárólag az OTP Ingatlanponton keresztül juthat hozzá ehhez az ingatlanhoz! Szolnok iparterületének közelében kínáljuk eladásra egy 3032 m2-es telken található ikerház egyik felét, elkerített udvarrésszel, és 30 m2-es zárható, szerelőaknás garázzsal. Az vegyes falazatú ingatlan felújítási, és átalakítási munkálatai félbe maradtak, így az új tulajdonos saját igényének megfelelően fejezheti be, és varázsolhatja igazi otthonná. A 83 m2 hasznos alapterületű házban 3 szoba, közlekedő, fürdőszoba és WC egy helyiségben, konyha és egy kamra található, valamint a bejárati oldal teljes szélességében fedett terasz került kialakításra. A fűtést gáz parapetek, és 2 db cserépkályha, a meleg vizet gáz vízmelegítő biztosítja. Az udvaron termő gyümölcsfák, és hatalmas füge bokrok adnak hűs árnyékot, és ízletes csemegét. Csendes, nyugodt környék, távol a városi zajoktól. Néhány perc sétával elérhető buszmegálló, valamint vasúti megálló, de autóval pillanatok alatt elérhető bevásárlási, és egyéb lehetőség. Ne habozzon, hívjon, nézzük meg együtt! A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival, CSOK és a támogatott hitel lehetőségével, vagy akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az adás-vétel lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Érdeklődés esetén várom hívását akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
garázs
kert
jó beosztású
csendes
étkező
kamra
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Gombkötőné Turi Zsuzsanna
+36 20 802 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Gombkötőné Turi Zsuzsanna
+36 20 802 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY