Eladó ház Szokolya 120 nm
Eladó ház Szokolya 120 nm
Eladó ház Szokolya 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8026394
Referenciaszám: 360081025-813
Frissítve: 2 napja

Szokolya eladó családi ház 3 szobás: 57 millió Ft

57 millió Ft
475 000 Ft/m²
120 m²
Alapterület
973 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 165 429 Ft
Második évtől
225 761 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Szokolyán, a Börzsöny lábánál, egy 973 nm-es, önálló, összközműves teleken elhelyezkedő, 120 nm-es, 3 szobás, jó állapotú családi ház. A Családi Ingatlan kínálatában lévő családi ház, közel a természethez, mégis frekventált elhelyezkedéssel, a Börzsöny és a Dunakanyar között, a település főútján található. A Családi Ingatlan által eladásra kínált ingatlan jellemzői: - az ingatlanban található 3 szoba, egy nagy konyha étkezővel, amiből nyílik egy kamra (spájz), egy előszoba, egy közlekedő, egy fürdőszoba, és egy külön WC, - redőnnyel ellátott, hangszigetelt, műanyag nyílászárókkal felszerelt, a szobák burkolata laminált parketta, a többi helyiség járólapos, - egy 30 nm-es fedett terasszal rendelkezik, amin keresztül le lehet jutni a pincébe, ami 12m hosszú, szintén a teraszon keresztül közelíthető meg, egy műhellyel egybekötött kazánház is, - a lakást vegyes tüzelésű kazán fűti, helyiségenként külön radiátorokkal, - az elektromos- és vízvezetékek cseréje megtörtént, a meleg vizet, egy 150 literes bojler biztosítja, külön vezérelt órával, - a ház szigetelt, bővítése során új tetőszerkezetet kapott, amit úgy alakítottak, hogy akár egy 75-80 nm-es, tetőtéri, külön bejáratú lakást is ki lehet alakítani, - a kazánház melletti udvarrészen még 20 nm beépíthető, az engedély meg van hozzá, - rendelkezésre áll 1 fedett garázs, továbbá 3db egymás mellé történő, személyautó beállási lehetőség, külön-külön nyíló kapukkal, - a telekre, a helyi szabályzat szerint családi ház is építhető még, közös osztatlan tulajdonba, külön utcafronti bejárattal, - az ingatlan kertje panorámás, mivel a község egyik magasan fekvő részén található, csendes forgalomtól mentes részen. A környék infrastruktúrája és a közlekedés kiváló, minden a közelben: - vasút, buszmegálló, önkormányzat, kis bolt, posta, gyógyszertár, iskola, óvoda, bölcsőde, - könnyen elérhető a tömegközlekedés, de autóval is 10-15 perc alatt megközelíthető Vác. Ha az ingatlan vásárlásához CS.O.K.-ra vagy hitelre van szüksége, hiteltanácsadónk ingyenesen segít Önnek megtalálni a piacon található konstrukciók közül a legoptimálisabb lehetőséget. Várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegedűs Marianna Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 396 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegedűs Marianna Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 396 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY