Eladó ház Szil 250 nm
Eladó ház Szil 250 nm
Eladó ház Szil 250 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8088738
Referenciaszám: H483943
Frissítve: 1 napja

Szil eladó családi ház 9 szobás: 150,07 millió Ft

150,07 millió Ft
600 277 Ft/m²
250 m²
Alapterület
1400 m²
Telek
9 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 435 539 Ft
Második évtől
594 383 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
EGYEDI STÍLUS, EXTRA MINŐSÉG !! Rábaköz szívében, az Osztrák határtól mindössze 30 km, Csornától 16 km-re Szilben, eladó egy 1950-es években épült, 9 éve teljeskörűen felújításon átesett, 2 db épületből álló, JELENLEG IS ÜZEMELŐ apartmanház. Az első épületben, 250 nm-en található: -nagyméretű nappali -konyha, hatalmas étkező -hálószoba -fedett terasz Ebben épületben, helyet kapott még a csodálatos VINOTÉKA , és egy mesés apartman. A 2.épületben, két kivételesen egyedi stílusban megálmodott apartman került kialakításra. Az egyik apartman 2 db hálószobával A SÓSZOBA 30 nm, ami 4 tonna sóból épült !! Rendelkezésre áll egy hűtőház és egy füstölő is. Az kertben lehetőség van grillezésre illetve bográcsozásra is. A ház műszaki tartalmát tekintve 50 cm-es téglafalazattal + 5 cm szigeteléssel. Nyílászárók fa, kétrétegű üvegezéssel. Az épület fűtését 2 darab gázüzemű kazán biztosítja, termosztát fejes radiátoros fűtéssel. Nyári hónapokban klíma gondoskodik az ingatlan hűtéséről. Az 1400 m2-es teljesen bekerített és közművesített, csodásan parkosított kertben -Hangulatos KERTI TÓ -több gépjármű részére beálló Az ingatlan vételára 385.000.-Euró További információkért a hét bármely napján rendelkezésre állok ! Amennyiben hitel, CSOK érdekli úgy az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat ! Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1997
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csöglei Gyöngyvér Otthon Centrum - Győr - Batthyány tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csöglei Gyöngyvér Otthon Centrum - Győr - Batthyány tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY