Eladó ház Szihalom 195 nm
Eladó ház Szihalom 195 nm
Eladó ház Szihalom 195 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7821600
Referenciaszám: H471733
Frissítve: 16 napja

Szihalom eladó családi ház 8 szobás: 65 millió Ft

65 millió Ft
333 333 Ft/m²
195 m²
Alapterület
304 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 647 Ft
Második évtől
257 447 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kiváló befektetési lehetőség! ???? Kasszasiker lehetőség a vevő számára! ???? ???? Álomüdülő eladó, amely évek óta tökéletesen működik, mindig telt házzal! ???? Ha Ön a befektetési lehetőségek után kutat, ne hagyja ki ezt az egyedülálló ajánlatot! Az ingatlan jelenleg üdülőként üzemel, és hosszú éveken keresztül tapasztalt személyzettel rendelkezik, valamint törzsvendégekkel, akik évről évre visszatérnek. De miért pont ez az ingatlan? A Zsóry Termálfürdő és Strand mindössze pár percre van az üdülőtől, így az üdülő kiemelkedően népszerű és könnyen kiadható. Az üdülő megvásárlása után azonnal tovább használható, és a bevétel azonnal folyamatosan termelődik. Ez az ingatlan az OC "Felező" portfóliójába tartozik, amely az Otthon Centrum által kezelt megbízási portfólió része. További információ az Otthon Centrum weboldalán talál. Ha arra vágyik, hogy egy sikeres és stabil üdülő tulajdonosa legyen, ne habozzon! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és ismerje meg részletesen az ingatlan lehetőségeit! Ne hagyja ki ezt a kivételes befektetési lehetőségeket, amely Kasszasiker lehetőséget kínál Önnek! ???????? Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1986
Erkély:
35 m²
Terasz:
70 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Thurzó Vince Otthon Centrum - Mezőkövesd Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Thurzó Vince Otthon Centrum - Mezőkövesd Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY