Eladó ház Szigetszentmiklós 80 nm
Eladó ház Szigetszentmiklós 80 nm
Eladó ház Szigetszentmiklós 80 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7926940
Referenciaszám: 1815_5448
Frissítve: 12 napja

Szigetszentmiklós eladó családi ház 2+1 fél szobás: 54,5 millió Ft

54,5 millió Ft
681 250 Ft/m²
80 m²
Alapterület
471 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 158 173 Ft
Második évtől
215 860 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csepel közeli ház eladó! Duna-part közeli családi házat kínálok megvételre, mely igen vonzó lehetőség! Az ingatlan 80nm-es, 2+1 szobás, mely 471 nm-es telekkel rendelkezik. Autó beálló van, de a ház előtt is van lehetőség parkolni. Az épület felújításon esett át pár évvel ezelőtt. Villanyvezetékek cserélve lettek, ezenkívül gázfűtéssel lett ellátva, cirkó üzemel. Az épület hőszigetelt. Az alsószinten helyezkedik el egy tágas előtér és egy amerikai konyhás nappali . Az előszobából vezet fel lépcső a felső szintre, ahol középen egy kis nappali és mindkét oldalról egy-egy szoba található. Ezenkívül egy sarokkádas jó méretű fürdőszoba is itt kapott helyet. A burkolatok járólapos és padló burkolat. A nyílászárók thermo kivitelezésűek. Az épület cseréptetős. Az ingatlan elhelyezkedése nagyon kényelmes lehet annak, aki Budapesthez van kötve. A természet kedvelők számára is felüdülés lehet a környék! Horgászat, Duna-parti séta, madárcsicsergős környezet ez mind-mind adott!!! Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon a megadott számon! Ár: 54,5 MFt Refszám: 9534 Hívjon bizalommal a megadott számon! Ha épp nem tudom felvenni a telefont, rövidesen visszahívom. Kereső ügyfeleink részére a szolgáltatásunk díjtalan Érdeklődés esetén adatait a weboldalunkon lévő adatkezelési szabályzatunk szerint kezeljük. Beszámítható ingatlanokat keresünk ügyfeleink részére. Ingatlancsere lehetőség, beszámítás, értékegyeztetéssel. Irodánk ingatlanok adás-vételével és cseréjével is foglalkozik. Irodánk ügyfeleinknek kedvező, alacsony sikerdíjjal párosított szakértelemmel áll rendelkezésére. Ügyvédi háttérrel, ingyenes hitel tanácsadással, teljeskörű ügyintézéssel segítjük Önt.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
csatorna
kocsibeálló
kert
kertkapcsolatos
csendes
amerikai konyha
beépített szekrény

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Andrea Mavalux kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 633 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Andrea Mavalux kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 633 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY