Eladó ház Szigetszentmiklós, Bíró Lajos utca 120 nm
Eladó ház Szigetszentmiklós, Bíró Lajos utca 120 nm
Eladó ház Szigetszentmiklós, Bíró Lajos utca 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7897370
Referenciaszám: H476202
Frissítve: 17 napja

Szigetszentmiklós eladó családi ház 5 szobás: 84,9 millió Ft

84,9 millió Ft
707 500 Ft/m²
120 m²
Alapterület
843 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 246 401 Ft
Második évtől
336 266 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szigetszentmiklós északi részén, közel a Duna partjához, aszfalttal burkolt csendes utcában eladó egy nappali + 4 hálószobás családi ház. A kert: A távirányítós kapun behajtva megállhatunk a térkövezet udvaron, vagy beállhatunk a 2 garázs egyikébe. A rendezett udvarban találhatunk külön tárolót, búbos kemencét, külön épített verem házat, ahova elrakhatjuk télire a zöldséget, gyümölcsöt. Van külön veteményes egy melegház vázzal, külön hangulatos zöld kertrész, szigetelt kutyaház, madárketrec és sok szép virág az előkertben. Locsolásban a fúrt kút és a kiépített kerti csapok segítenek. Az épület: Teljesen szigetelt, 3 rétegű hő- és hangszigetelt nyílászárókkal, redőnyökkel szerelve. Az épület 3 szintes, szintenként kb 60 m2-es alapterülettel. -A földszinten egy nappali, egy hálószoba, konyha, kádas fürdőszoba és egy kamra található. -A beépített tetőtérben található további 3 hálószoba és a másik fürdőszoba. Minden hálószoba külön nyílik. 2 szobában klíma segít a melegebb napokon. -A fűtött pince szinten további tárolók, műhely, kondi helyiség. Vállalkozásnak, üzlethelyiségnek is használható, ha valaki ebben gondolkodik. "Kütyű" kedvelő ínyenceknek szól a wifis vezérlésű termosztát, vagy az okos villanybojler, amely éjszakai és nappali áramról is mehet igény szerint. A biztonságérzetet a kamerák csak tovább növelik. Ha sétálni támad kedve, a Duna part kb 350 méterre. Ha közlekedni kell, közel a buszmegálló, de séta távolságban a H6-os hév megállója, amivel a reggeli dugót kikerülve juthat be Budapestre, ha szükséges. Ha felkeltettem a figyelmét, várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
E
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Géczy Csaba Otthon Centrum - VIII. kerület - József körút Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Géczy Csaba Otthon Centrum - VIII. kerület - József körút Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY