Eladó ház Szigetszentmiklós, Harkály 168 nm
Eladó ház Szigetszentmiklós, Harkály 168 nm
Eladó ház Szigetszentmiklós, Harkály 168 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7886409
Referenciaszám: 307115
Frissítve: 16 napja

Szigetszentmiklós eladó családi ház 5 szobás: 118 millió Ft

118 millió Ft
702 381 Ft/m²
168 m²
Alapterület
635 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 342 466 Ft
Második évtől
467 366 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
IDEÁLIS CSALÁDI OTTHON SZIGETSZENTMIKLÓSON Szigetszentmiklós új építésű KERTVÁROSI TERÜLETÉN, Bucka városrészben 168 nm alapterületű, 2 nappali + 3 szobás, világos és tágas családi ház 118 millió Ft irányáron eladó. Az újépítésű 2 szintes ház 635 nm csendes telekrészre épült, ahol az utcafronton elhelyezett elektromos kapun áthaladva egy szépen kiépített, térkövezett nyél vezet a jól szeparált, kerítéssel körbevett házhoz. A hatalmas 44 nm alapterületű terasz a ház teljes szélességében fedett, előtte a kellemes kert található, a ház mellett és mögött bőségesen áll rendelkezésre hely garázs, műhely és felszíni parkolók kialakítására is. A teraszról a biztonsági zárral ellátott bejárati ajtón belépve rögtön elénk tárul az előtér a tágas konyha – étkező térrel, ahonnan kényelmes lépcső vezet az emeletre. Balra a szintén teraszkapcsolatos nappali található, valamint a háztartási helyiség. A földszinten helyet kapott még egy zuhanyzós fürdőszoba, egy tároló és egy vendég WC is. Az emeletre érkezve egy tökéletes családi nappali szobából nyílik a szülői háló és a 2 gyerekszoba, valamint a kádas fürdőszoba. Az ingatlant remek téralakítás, szép burkolatok jellemzik. Szigetszentmiklós dinamikusan fejlődő város a dél-pesti agglomerációban, rengetegen költöznek ide a főváros forgatagából. A város könnyen megközelíthető autóval az M0-ás és az 51-es út irányából. Ráadásul a település HÉV-el is elérhető, így alig 30 perc alatt a belvárosban lehetünk. A csaknem 40 ezer lakosú Szigetszentmiklós infrastrukturális ellátottsága kiváló, nagyon jó szolgáltatásokat kínál és remek iskolák, kikapcsolódási és sportolási lehetőségek vannak a településen. Van sportcsarnok, több óvoda, általános iskola, egy gimnázium és egy szakközépiskola is működik a településen. Jó szívvel ajánlom az ingatlant olyan családok részére, akik örömmel töltik idejüket szeretteikkel egy minden szempontból optimális és rengeteg lehetőséget magában rejtő családi házban. Természetesen amennyiben ez a kellemes környezetben fekvő, jó adottságokkal rendelkező ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal, akár az esti órákban vagy hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2020
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schmidtné Pető Andrea MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 950 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schmidtné Pető Andrea MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 950 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY