Eladó ház Szigetszentmiklós, Ragád 93 nm
Eladó ház Szigetszentmiklós, Ragád 93 nm
Eladó ház Szigetszentmiklós, Ragád 93 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7858068
Feltöltve: 7 hónapja

Szigetszentmiklós eladó családi ház 3 szobás: 54,9 millió Ft

54,9 millió Ft
590 323 Ft/m²
93 m²
Alapterület
365 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 159 334 Ft
Második évtől
217 444 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szigetszentmiklós Óváros részén eladóvá vált egy 93 nm-es családi ház 365 nm telken. Az ingatlan jó elhelyezkedéssel bír, gyalogtávolságra buszmegálló, hév. pékség, Lidl könnyen elérhető. Műszaki paraméterek, elrendezés: 2 nagyobb szoba, laminált padlóval 1 nappali padlólappal konyha-étkező padlólappal fürdőszoba padlólappal, Fűtése: gázkonvektor, modernebb, kandalló formájú. kb 10 éve lettek cserélve. Étkezőben Kandalló, mely fatüzelésű, hangulatos és a hidegebb napokon jóleső meleget nyújt. A REZSI : MIND A FŰTÉS, MIND AZ ÁRAM FOGYASZTÁS A KEDVEZMÉNYESEN BÍZTOSÍTOTT ÁRBA TARTOZIK! Meleg víz: gázcirkóval biztosítva A ház 3 éve dryvit szigetelést kapott és a nyílászárók is ki lettek cserélve műanyagra. Minden ablakhoz, melyek műanyagok, szúnyogháló is tartozik. Az udvaron fúrt kút is található. Tető: héjazata cserép, a tartószerkezetek, és szarufák ahol szükséges volt kicserélve. Födém: betonfödémes. ezáltal tetőtér is kialakítható. Falazata: tégla. A házba belépve tágas nappali fogad, melynek folytatásaként a közlekedőből nyílik két nagy szoba, a fürdőszoba és a konyha. A konyhához spejz is tartozik, és egy fáskamra. A ház mögött, ahol nagykapu is található két autó számára is parkolási lehetőséget lehet biztosítani. A telken az utcafronttól két méterre egy vállalkozásra is alkalmas 15 nm üzlet található. (faház, mely valamikor fodrászüzlet volt) Az ingatlan jó környéken van, kedves szomszédokkal körülvéve. Ára: 54,9 millió Ft, mely irányár. INGATLANOSOK MEGKERESÉSÉT NEM KÉREM!!!!!!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1971
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó közlekedésű
hőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 518 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 518 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY