Eladó ház Szigetszentmiklós, Ragád 290 nm
Eladó ház Szigetszentmiklós, Ragád 290 nm
Eladó ház Szigetszentmiklós, Ragád 290 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7831785
Referenciaszám: 183500114
Frissítve: 19 napja

Szigetszentmiklós eladó családi ház 5 szobás: 123,9 millió Ft

123,9 millió Ft
427 241 Ft/m²
290 m²
Alapterület
851 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 359 589 Ft
Második évtől
490 734 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szigetszentmiklóson az Oázis Wellness Fürdő közelében eladó egy két lakóházas családi ingatlan 851nm nagyságú, két utcára nyíló telekkel. Egy háromszintes ( 290nm lakótér ) és egy egyszintes ( 66nm lakótér ) tégla családiház, valamint egy téglából épült garázs ( 24nm ) található a telken. A háromszintes családiház szuterén szintje 110nm alapterületű, jelenleg lakásként van használatbavéve, de üzleti engedéllyel rendelkezik, így válalkozás céljára is remekül használható.  A felette lévő lakótér 180nm nagyságú, belső kétszintes, 3 hálószoba, 1 étkező, 2 nappali, 2 konyha, 2 fürdőszoba helységekből álló, rusztikus hangulatú, tágas terekkel rendelkező otthon. Gyönyörű, tölgyfából készült lépcső vezet fel az emeletre, ahol jelenleg 2 hálószoba, 1 nappali, 1 fürdőszoba és 1 konyha található, így ez a lakótér akár két generáció együttélésére is alkalmas lehet.   A földszinten található nappaliból nyílik a lakás be- és kijárata, ami egy lépcsős teraszról közelíthető meg. Ennek a terasznak egy része beépítésre került, jelenleg télikertként, pihenő szobaként funkcionál.  Az egész ház fűtése gázkazánról működik, de van egy vegyestüzelésű kazán is másodlagos fűtésként. A melegvizet villanybojler biztosítja mindhárom szinten. A telken található másik épület egy 60nm-es téglaház, amiben 1 hálószoba, 1 nappali, előtér, étkezős konyha, kamra és fürdőszoba helyiségek lettek kialakítva. Fiatalos hangulatú lakás, tágas terekkel. Itt a fűtést és a melegvizet is villanycirkó biztosítja. Ez a házikó a hátsó utcából is kényelmesen megközelíthető. Jelenleg is innen van a bejárata és autóbeállási lehetősége. Található még a telken egy 24nm nagyságú garázs és egy 15nm nagyságú fából készült szaletli is. Ez a családi ingatlan nagyon kedvező adottságokkal rendelkezik, hiszen a két ház két külön utcából közelíthető meg, így akár összeköltözőknek, de akár albélettel foglalkozó befektetőknek is ideális lehet. Ha bővebb infót szeretne kapni ezzel a kivételes lehetőséggel kapcsolatban, akkor keressen bizalommal.   Irányára: 123.900.000 Ft   A Kertvárosi Ingatlan Stúdió komplett szolgáltatással segíti a kertesház kereső ügyfeleket. Ingyenes szakmai tanácsadással, hitel ügyintézéssel és jogi képviselettel állunk vásárlóink rendelkezésére. Ha eladó ingatlana van, akkor is keressen bizalommal, használja ki rugalmas feltételeinket.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
duplakomfortos
garázs
internet
bútorozott
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czirják Györgyi Kertvárosi Ingatlan Stúdió - TőlemNeked Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 546 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czirják Györgyi Kertvárosi Ingatlan Stúdió - TőlemNeked Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 546 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY