Eladó ház Szigetmonostor 92 nm
Eladó ház Szigetmonostor 92 nm
Eladó ház Szigetmonostor 92 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7728016
Referenciaszám: M236841-4374672
Frissítve: 4 napja

Szigetmonostor eladó családi ház 2+1 fél szobás: 28,8 millió Ft

28,8 millió Ft
313 043 Ft/m²
92 m²
Alapterület
2007 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 83 585 Ft
Második évtől
114 069 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk Szigetmonostor szívében egy dupla telket, rajta két házzal. A két telek összesen 2007 nm + a hozzátartozó 92 nm-es házrész, összközműves, hitel és tehermentes. A két telek egybefüggő, de Különböző helyrajzi számmal rendelkezik. A nagyobbik telken több féle gyümölcsfa található, kiválóan alkalmas lehet veteményesnek, mindenféle termesztésre. A környék rendkívül csendes, nyugodt és központi elhelyezkedésének köszönhetően minden a közvetlen közelében megtalálható. Gyalog is. Parkolni a telken belül akár több autóval is lehetséges, a kocsibeállónak köszönhetően. A ház előtt térkővel kirakott járdán több parkoló hely is rendelkezésre áll, közterületen a parkolás ingyenes. A kisebbik telken található egy 92 nm-es vegyes falazatú házrész, 2 nagy szoba, fürdőszoba, konyha, étkező, hosszú közlekedővel és egy közel 30 nm-es pincével. A ház napfényes, világos. A fűtésről cserépkályhák illetve elektromos fűtő-panel gondoskodik. A nagyobbik telken egy 70 nm-es könnyűszerkezetes ház kapott helyet, ami a 2000-es évek elején épült, aktuálisan felújítandó. Lakóövezeti, 30% beépíthetőség biztosított. Ebben a házban is cserépkályha es elektromos fűtő-panel szolgáltatja a fűtést. A Duna és a komp 500 méterre. Közelben: - zöldséges - éttermek, bárok - iskola, óvoda, bölcsi - gyógyszertár, posta - üzletek (COOP ABC, Gazdabolt) - orvosi rendelő, focipálya A két telek kizárólag egyben eladó. Telefonon minden kérdésre válaszolok, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bozsik Józsefné Szépvölgyi Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 902 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bozsik Józsefné Szépvölgyi Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 902 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY