Eladó ház Szigethalom 225 nm
Eladó ház Szigethalom 225 nm
Eladó ház Szigethalom 225 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8091488
Referenciaszám: HZ070011
Feltöltve: 11 napja

Szigethalom eladó családi ház 4 szobás: 149,9 millió Ft

149,9 millió Ft
666 222 Ft/m²
225 m²
Alapterület
1052 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 435 048 Ft
Második évtől
593 713 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ez az ingatlan kiváló lehetőség azok számára, akik egy multifunkcionális otthont keresnek, ahol a lakóterület és a vállalkozási lehetőségek tökéletesen ötvöződnek. Ne hagyja ki ezt a ritkán adódó lehetőséget, hogy egy ilyen egyedülálló ingatlan legyen az Ön új otthona és vállalkozásának helyszíne. A műhely 108 négyzetméteres, minden szükséges eszközzel felszerelt, így az autószereléssel foglalkozó vállalkozások számára ideális választás lehet. Az üzlethelyiség, mely jelenleg egy webáruházat szolgál ki, szintén remek lehetőséget kínál azok számára, akik szeretnének otthonuk közelében vállalkozást működtetni. A szóban forgó ingatlan gáz cirkó fűtéssel és klímaberendezéssel van ellátva, így a lakótér minden évszakban kellemes hőmérsékletű. A kertre nyíló nézet tovább emeli ezen ingatlan értékét, hiszen lehetőséget biztosít a pihenésre és kikapcsolódásra. A családi ház része egy tágas nappali, étkező, konyha, két fürdőszobával ellátott lakótér, továbbá három hálószoba biztosít intimitást a lakóknak. A mindennapokat egy nagy fedett terasz és egy nyári konyha teszik még komfortosabbá a meleg hónapokban. Eladásra kínálunk egy 2004-ben épült, napfényes, Ytong szerkezetű családi házat, amely vállalkozásra is kiválóan alkalmas. A különleges ingatlan nem csak egy otthonos részt kínál lakás céljára, de két állásos autószerelő műhelyt és egy jelenleg webáruházként üzemelő üzlethelyiséget is magában foglal, melyek jelenleg bérlők által használva, az új tulajdonosokkal is szerződést kötnének. A 1 025 négyzetméteres telken fekvő ingatlan fő útvonal mellett helyezkedik el, így könnyen megközelíthető, és minden szükséges engedéllyel rendelkezik.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Erkély:
22 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sohan Ágnes Duna House - Halásztelek Az iroda összes hirdetése
+36 70 385 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sohan Ágnes Duna House - Halásztelek Az iroda összes hirdetése
+36 70 385 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY