Eladó ház Szigethalom 130 nm
Eladó ház Szigethalom 130 nm
Eladó ház Szigethalom 130 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7806809
Referenciaszám: 41642
Frissítve: 17 napja

Szigethalom eladó családi ház 4 szobás: 52,9 millió Ft

52,9 millió Ft
406 923 Ft/m²
130 m²
Alapterület
655 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 153 529 Ft
Második évtől
209 522 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN! AZONNAL KÖLTÖZHETŐ! Szigethalom központi részén, családi házas környezetben, megvételre kínálok egy jó adottságokkal rendelkező, 130 m2-es, 2 szintes családi házat. Az ingatlan 655 m2-es telekre épült. Főútvonalon helyezkedik el, de nyelestelek lévén, forgalomtól mentes, csendes és gyönyörű zöld, füvesített kert veszi körül. A ház mellett egy 40 m2-es  melléképület és egy garázs található, mely tárolásra tökéletesen alkalmas. A kétszintes ház elosztása a követkető: Földszint: - zárt , üveges veranda - előszoba - nappali - konyha - spejz - fürdőszoba - terasz  - pince Emelet: - előszoba ( padlásfeljáró ) - hálószoba - fürdőszoba - szoba 1 - szoba 2 - terasz A ház fűtését Fég gázkazán és vegyes tüzelésű kazán biztosítja. A ház fele alatt egy pince helyezkedik el, itt található egy fúrt kút és egy hidrofor szivattyú, mely tökéletes megoldást nyújt a kert locsolására. Parkolás a garázsban , további gépkocsival a telken belül lehetséges. Az ingatlan tiszta, rendezett, frissen festett. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően kényelmes sétatávolságra található, óvoda, iskola, posta, gyógyszertár, piac, közért, cukrászda, foci és korcsolya pálya, busz és Hév megálló is. A képek valósak, az ingatlan jelenlegi állapotát tükrözik. Az alaprajz tájékoztató jelleggel készült! További információért hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bubics Andrea CasaNetwork Buda Az iroda összes hirdetése
+36 70 948 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bubics Andrea CasaNetwork Buda Az iroda összes hirdetése
+36 70 948 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY