Eladó ház Szigethalom, Mű út 164 nm
Eladó ház Szigethalom, Mű út 164 nm
Eladó ház Szigethalom, Mű út 164 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7762560
Referenciaszám: HZ079948
Frissítve: 16 napja

Szigethalom eladó családi ház 4 szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
548 171 Ft/m²
164 m²
Alapterület
518 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 260 913 Ft
Második évtől
356 069 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szigethalom központi részén kínálok megvételre egy 164 nm alapterületű családi házat 518 nm telekkel.Az ingatlan 1990 --ben épült 38-as téglából, rajta 10 cm hungarocell szigeteléssel és nemes vakolattal. Teteje Cserepes lemezzel van fedve.Az ingatlan 2023-ban lett teljesen újjá építve.Belső részén leverték a teljes vakolatot , víz , gáz , és villany hálózatot cserélték ,a  nyílászárókat  korszerű műanyagra váltották. A szobák prémium minőségű laminált parketta , míg a többi helység szintén prémium minőségű hidegburkolatot kapott. .Mindkét fürdőszoba az ingatlanban káddal van felszerelve. .Fűtése gázcirkó radiátoros hő leadókkal , a melegvizet  elektromos bojler biztosítja.A kertben a füvesítés is megtörtént már. .A beton kerítésnek köszönhetően a kapun belül teljes a privát szféra hiszen nem lehet belátni a kertbe.Az ingatlan alsó szintjén található egy amerikai konyhás- nappali, 2 szoba, fürdőszoba,  közlekedő. Ezen kívül 2 db 10 nm terasz is.Az emeletre a nappaliból egy lépcsőn keresztül tudunk feljutni, mely jelenleg egy 45 nm alapterületű .Található az emeleten egy fürdőszoba és egy gardróbszoba is.Az épület alatt van egy 50 nm pince,  melyben egy autónak lett kialakítva egy mélygarázs.Közlekedés szempontjából kiváló helyen van hiszen iskola , óvoda, bevásárlási lehetőség és minden ami a mindennapokhoz szükséges pár percre található az ingatlantól.Amennyiben szeretné megtekinteni az ingatlant, keressen bizalommal.Teljeskörű ügyintézéssel segítem minden kedves ügyfelem adás-vételét.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Erkély:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csobai Lászlóné Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 70 743 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csobai Lászlóné Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 70 743 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY