Eladó ház Szigethalom 190 nm
Eladó ház Szigethalom 190 nm
Eladó ház Szigethalom 190 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7585523
Feltöltve: 1 éve

Szigethalom eladó családi ház 6 szobás: 69 millió Ft

69 millió Ft
363 158 Ft/m²
190 m²
Alapterület
250 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 200 256 Ft
Második évtől
273 290 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Magánszemélytől eladó! Ingatlanosok NE Hívjanak!! 1.Csodálatos, minden jóval felszerelt otthon, kikapcsolódást nyújtó gyönyörű kerttel, tóval (halakkal) és terasszal. 2.Plusz egy másik ház, teljesen önálló, független, külön bejárattal, külön víz és gázórával, külön helyrajzi számon. Jöhet a nagyi, vagy a mamahotel kissé távolabbra, de mégis közel kerülhet. 3.Itt nem lesz a rezsi miatt álmatlan éjszakája, dupla szigetelés, alternatív fűtési opciók. 4.Két garázs. 5.Nem kell a hétvégén a füvet nyírni, mert díszburkolat és kő teszi könnyebbé az életet. 6.Minden ház szeparált, magas kerítéssel körbevett. Az ingatlanok külön, és együtt is megvásárolhatóak, mert 2 bejárat és két helyrajzi szám van. Akár az első lakás bérbe is adható, remek lehetőség. Akár együtt is megvásárolható! A jelenleg hirdetett ház külön is eladó! Talán nem csak a számomra fontos a fentebb kiemelt 6 momentuma ennek a rendkívül sokoldalú, nagyon precízen megtervezett és felépített, tágas, a 2000-es években épült háznak, kertnek. Még felsorolni is nehéz lenne mindazt a jót, melyet most átruházunk az új tulajdonosra A sokat mondó fotókból azért látszik, hogy mi mindenre számíthat. Csak címszavakban a kert: tó, medence, fúrt kút, örökzöldek, pihenőpad, zártabb terasz (minden évszakra!) szaletli, kutyakennel, gépkocsibeállók. Ha az agglomerációba tervez költözni, akkor most mindössze fél órányira a fővárostól, egy budapesti 2-3 szobás lakás árán, a fentieket mind megkapja és meg van oldva az élete évtizedekre előre, hisz otthon, vállalkozás mind-mind az Öné lesz most, mindössze 30 percnyire a főváros zajától.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2003
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
luxus
saját parkoló
garázs
kert
csendes
világos
amerikai konyha
étkező
kamra
gardrób
terasz
kábeltévé
internet
telefon
beépített konyhabútor
beépített szekrény
vízórás
hőszigetelt
riasztó
kaputelefon
klíma
kandalló
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Krupiász Zsolt
+36 70 341 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Krupiász Zsolt
+36 70 341 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY