Eladó ház Szentgotthárd 180 nm
Eladó ház Szentgotthárd 180 nm
Eladó ház Szentgotthárd 180 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8044843
Referenciaszám: HZ015222-4610855
Frissítve: 5 napja

Szentgotthárd eladó családi ház 4 szobás: 89,99 millió Ft

89,99 millió Ft
499 944 Ft/m²
180 m²
Alapterület
768 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 261 174 Ft
Második évtől
356 426 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Belvárosi családi ház eladó Szentgotthárdon! Magyarország legnyugatibb városában, az Őrség szomszédságában, az osztrák határtól mindössze 4 km-re kínálunk eladásra egy 180 m2-es családi házat. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, hiszen csendes utcában, azonban a város központjától egy karnyújtásnyira található. A 2000-es évek elején épült, kétszintes ingatlan 2 bejárattal rendelkezik. Az egyiken közelíthető meg a a 152 m2-es lakótér, melyben 4 szoba,2 fürdőszoba, étkező,nappali,konyha,háztartási helyiség,előszoba, kamra és közlekedő található, mindez két szinten. Innen érhető el a garázs is, mely elektromos kapuval ellátott. A másik bejáraton egy fürdőszoba + wc-vel ellátott üzlethelyiség található, ami alkalmas akár kiadásra, vagy saját használatra is. Az ingatlan fűtéséről gázkazán gondoskodik, melynek pár évvel ezelőtti korszerűsítése jelentősen lecsökkentette a hideg, téli hónapokban szükséges kiadásokat. Emellett egy tökéletesen funkcionáló kandalló is van a házban, ami ugyancsak hozzájárul a kellemes hőérzethez. A ház teljes egészében szigetelt, így ami télen plusz segítség, az a nyári melegben szintén. A telek mérete 768 m2, melynek nagy része gondozott zöldterület, kivételt képez ez alól a garázs előtti térkövezett rész. Egy több helyiségből álló melléképület is tartozik az ingatlanhoz, melyből az egyik jelenleg szerelőműhelyként van berendezve, a másik ideális tárolásra, illetve ezen épület végében helyet kapott egy kemence is, mely kiváló lehetőséget nyújt a társasági eseményekhez. Ajánlom azon magánszemélyek, vagy akár befektetők részére, akik egy nagy terekkel rendelkező, jó állapotú, minőségi ingatlant keresnek. Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a páratlan szentgotthárdi ingatlan, úgy keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Abonyi Nikoletta Duna House Zalaegerszeg Kossuth Az iroda összes hirdetése
+36 20 233 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Abonyi Nikoletta Duna House Zalaegerszeg Kossuth Az iroda összes hirdetése
+36 20 233 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY