Eladó ház Szentgotthárd 192 nm
Eladó ház Szentgotthárd 192 nm
Eladó ház Szentgotthárd 192 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7835309
Referenciaszám: HZ099961
Frissítve: 16 napja

Szentgotthárd eladó családi ház 5 szobás: 54,99 millió Ft

54,99 millió Ft
286 406 Ft/m²
192 m²
Alapterület
1267 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 159 595 Ft
Második évtől
217 800 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagy a család? Egy házban, de teljesen külön lakásban két generáció? Vagy netán egy külön lakást rögtön kiadna?Szentgotthárd rábakethelyi városrészén van egy ház, ami megfelel ezeknek a feltételeknek...Nem utolsó szempont az sem, hogy gyorsan birtokba vehető! 1267 nm-es szépen gondozott telken áll a ház, virágos előkert és rendezett udvar veszi körül. A földszinten és az emeleten  2 db teljesen külön bejáratú, egyenként csaknem 100 nm-es lakás lett kialakítva. Az emeleti lakrész az udvarról külső lépcsőn közelíthető meg. Az alsó szint főbb helyiségei: 2 szoba, egy tágas előtér, napsütötte konyha étkezővel valamint egy déli tájolású terasz is rendelkezésre áll. Az előtér ékessége egy kandalló, a családtagok és vendégek szívesen töltik itt idejüket. Van egy belső lépcsősor is az emeleti lakáshoz, de ez akár lezárható, így elkülöníthetjük a két szintet. Az emeleti lakrészben az előtéren kívül 3 szobát találunk, egyik szobából szintén terasz nyílik. A fenti részen klíma is beszerelésre került.A ház fűtéséről puffertartállyal ellátott vegyestüzelésű kazán gondoskodik, de gázkazán is rendelkezésre áll. Az épület kívülről nem kapott szigetelést, vastag falai miatt nem indokolt. Az udvar végében hatalmas melléképületet találunk, csaknem 100 nm-es alapterületen 2 garázs, egy nyári konyha, több tárolóhelyiség is helyet kapott. 2 külön pince is van a melléképületek alatt,  összesen körülbelül 50 nm-es további helyiségeket biztosítva.Ami pedig a hátsó kijárat után szemünk elé tárul: nagy zöld terület számos gyümölcsfával, kiskerttel, fedett kerti kiülővel. Lehet itt kertészkedni, családi-baráti összejöveteleket szervezni. A két külön lakás, a tágas udvar, a sok melléképület ideális lehet többgenerációs nagyobb családnak, de akár a felső szint kiadásában is gondolkodhat az új tulajdonos. Itt a határ mellett gyorsan találunk bérlőt vagy vendégházként is tervezhetünk.Egyeztessünk időpontot, nézzük meg együtt az ingatlant! Hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1978
Erkély:
9,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nádaljai Hédi Duna House - Szombathely, Thököly Imre utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 501 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nádaljai Hédi Duna House - Szombathely, Thököly Imre utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 501 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY