Eladó ház Szentendre 102 nm
Eladó ház Szentendre 102 nm
Eladó ház Szentendre 102 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7991350
Referenciaszám: HZ037378
Frissítve: 16 napja

Szentendre eladó családi ház 4 szobás: 109 millió Ft

109 millió Ft
1 068 627 Ft/m²
102 m²
Alapterület
498 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 316 346 Ft
Második évtől
431 719 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Igazi kuriózum a Dunához közel, teljeskörűen felújított családi ház498 nm-es telken, 102 nm-es családi ház (+ két hatalmas, fedett terasszal 15 nm és 13,5 nm) keresi új lakóit.Az épület a 60-as években épült ikerháznak téglából, sóskúti mészkő burkolattal, kiváló minőségben. 1990-ben átépítették, egybenyitották egy családi házzá alakították. A tulajdonos kivitelezéssel foglalkozik, így felújítja, hogy az új tulajdonosnak már csak be kelljen költöznie.Műszaki tartalom:-    lábazati szigetelés + javítás-    látszódó fa felületek javítása, festése (sötétbarna + antikolt fehér szín)-    emelet külső hőszigetelése, vakolása, festése homlokzaton-    nyílászárók cseréje (fehér műanyag)-    elektromos hálózat teljes cseréje, 32 A, új villanyóra szekrény-    vízhálózat teljes cseréje-    fűtésrendszer cseréje-     teljes aljzat szigetelés 10 cm-    hideg, meleg burkolatok cseréje-    fa beltéri ajtók felújítása-    falak festése-    kerítés javítása, festése-    kert füvesítése, rendbetételeA felújítás megkezdődött, akár egyedi igények szerint lehet folytatni, elosztáson változtatni, burkolatokat választani.A földszinten a tágas, fedett teraszról léphetünk az előszobába. Jobbra egy zuhanyzós fürdőszobát találunk, kutyák zuhanyzásához is alkalmasan kialakítva. Mellette vezet fel a lépcső az emeletre. Balra egy tágas fürdőszobát alakítanak ki káddal, eredetileg itt volt a konyha. Méretéből adódóan alkalmas szobának is. Az amerikai konyhás nappali hosszában fut végig a házon, mindkét oldalt ablakokkal, így maximálisan világos.Az emeleten 3 hálószoba, egy zuhanyzós fürdőszoba nyílik a kényelmes előtérből, valamint innen juthatunk ki a fenti fedett teraszra is.A kertben a terasz alatt egy kis tárolót alakítottak ki a kerti szerszámoknak. Átadásra a kertet füvesítik, a növényzetet rendbe teszik, és a kerítést is mindenhol kijavítják, lefestik. Autóval be lehet állni, nagykapu áll rendelkezésre. Fedett beálló kialakítása is lehetséges.Kiválóan alkalmas családok számára, akik szeretik a természet közelségét, a csendet, de szeretik azt is, hogy a közlekedés, vásárlási lehetőség is közel legyen.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1965
Erkély:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rudolf Rita Duna House - Szentendre Az iroda összes hirdetése
+36 30 509 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rudolf Rita Duna House - Szentendre Az iroda összes hirdetése
+36 30 509 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY