Eladó ház Szentendre, Tisztás utca 249 nm
Eladó ház Szentendre, Tisztás utca 249 nm
Eladó ház Szentendre, Tisztás utca 249 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7478339
Referenciaszám: 22-5365
Feltöltve: 12 napja

Szentendre eladó családi ház 5+1 fél szobás: 244,9 millió Ft

244,9 millió Ft
983 534 Ft/m²
249 m²
Alapterület
1009 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 710 762 Ft
Második évtől
969 982 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
VIDEÓ ELÉRHETŐ: https://youtu.be/YMtUkhlONlw KIZÁRÓLAG A BALLA INGATLANIRODA KÍNÁLATÁBAN!! LUXUS-CSEND-NYUGALOM-PANORÁMA!! Szentrendre - exkluzív, sorompóval lezárt, luxus családi házas övezet – Boldogtanyai részén megvételre kínálunk egy 2005-ben épült, 249 m2 alapterületű, különleges igényeket kielégítő 5 szobás családi házat! Az épület egy 1009 m2-es alapterületű saroktelken fekszik, pince, földszint és I. emelet szintekből áll. A pince szint: 2 férőhelyes gépkocsi tároló, fűtőhelyiség, mosókonyha illetve további kiszolgáló helyiségek találhatók, valamint innen vezet fel a lépcső a felsőbb szintekre. A garázs előtt további 4 gépkocsi beállására van burkolt terület kialakítva. A földszinti rész: 3 szoba, vendégszoba, gardrób, fürdő, tusoló és vendég WC került kialakításra, melyek egy folyosóról nyílnak. Emeleti szint: 30 m2-es impozáns nappali, továbbá étkező, konyha, kamra, zuhanyzó+WC , egy dolgozó szoba van, melyhez egy fedett erkély kapcsolódik. A nappaliból nyílóan egy nagy méretű fedett terasz került kialakításra, mely ÉK-DK irányba szolgál páratlan panorámával. Az épület minden elemében a legkorszerűbb anyagokkal, szerkezetekkel, ill. rendszerekkel lett kialakítva. A falazat Porotherm 38-as tégla szerkezetű, 20 cm-es Polisztirol szigeteléssel és kívülről klinkertégla burkolattal, ill. színben hasonló Terranova nemes vakolattal készült. A nyílászárók fa szerkezetűek és thermo üvegezéssel, ill. redőnnyel, szúnyoghálóval. Az épületben 3 fajta fűtési rendszer került kialakításra: radiátoros, szalagfűtés, ill. padlófűtés. A fűtést és a meleg vizet zárt égésterű 32 KW teljesítményű kondenzációs kazán szolgáltatja, mely rendszerhez még kiépítésre került a tetőre telepített, 3 blokkból álló vákuum csöves napkollektor rendszert, mely a fűtési rendszert, meleg víz-ellátást segíti. Alacsony fenntartási költségű! A kényelemhez még számos további extra kialakítás szolgálja, ill. ad lehetőséget: valamennyi tartózkodásra szolgáló helyiségben inverteres klíma berendezés van, a nappaliban cserépkályha, központi porszívó, étellift, szennyesledobó, igény szerint kialakítható szauna stb. Az ingatlant azoknak ajánlom, akik szeretik az exkluzív, luxus környezetet! Hívjon bármikor és egyeztetés után mutatom!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
2005
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
komfort nélküli
kocsibeálló
garázs
étkező
kamra
gardrób
erkély
terasz
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Györe Zsuzsanna Balla Ingatlan - IV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 682 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Györe Zsuzsanna Balla Ingatlan - IV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 682 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY