Eladó ház Szentendre 520 nm
Eladó ház Szentendre 520 nm
Eladó ház Szentendre 520 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7089068
Referenciaszám: H434422
Feltöltve: 16 napja

Szentendre eladó családi ház 10 szobás: 650 millió Ft

650 millió Ft
1 250 000 Ft/m²
520 m²
Alapterület
280 m²
Telek
10 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 886 466 Ft
Második évtől
2 574 472 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Történelmi kuriózum Szentendrén A fővárostól húsz kilométernyire található, a Duna-kanyar izgalmas miliőjű városa Szentendre, amely elsősorban művészetével és kultúrájával ragadja meg az ide látogatókat. Az Óvárosban eladó ez a különleges, XVIII. században épült ingatlan. Az épületegyüttes a város legrégebbi településrészén, Szamárhegyen található, néhány percnyire a festői hangulatú Fő tértől és a Duna-parttól. Az épületegyüttes két házból áll, melyet egyedi belső udvar kapcsol össze. Az ingatlan paraméterei: * 1768-ban épült, * tégla építésű, * műemlék, * restaurált, felújított, * föld feletti része 300 nm, * pinceszint 220 nm, * átriumos udvar (üveggel lefedhető), * négy bejárattal rendelkezik, * az épületet a tulajdonos felújította, (a födémek, tetőszerkezetek, vakolatok, burkolatok, vezeték hálózatok felújítása megtörtént), * húsz centiméter vastag hőszigeteléssel burkolva, * új 80 nm-es padlástér, amely az utcáról közvetlenül rendelkezik bejárattal. Kiválóan megközelíthető gépjárművel és gyalogosan egyaránt. Ajánlom lakóingatlannak, vendéglátásra, panziónak, oktatási központnak, irodának. Az épület jelenleg üresen áll. Macskaköves utcák, Duna-kanyar, óváros, különleges otthon, üzlet, iroda, vendéglátás, Szamárhegy, kuriózum, befektetés.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1768
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Spitzer Ágnes Otthon Centrum - Szentendre - Dunakanyar körút Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Spitzer Ágnes Otthon Centrum - Szentendre - Dunakanyar körút Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY