Eladó ház Szentendre, Tyúkosdűlő 204 nm
Eladó ház Szentendre, Tyúkosdűlő 204 nm
Eladó ház Szentendre, Tyúkosdűlő 204 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7864402
Referenciaszám: BV62
Frissítve: 2 hónapja

Szentendre eladó családi ház 4+1 fél szobás: 149,9 millió Ft

149,9 millió Ft
734 804 Ft/m²
204 m²
Alapterület
1064 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 435 048 Ft
Második évtől
593 713 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
***!!! KIVÉTELES LEHETŐSÉG!!! ELADÓ A DUNAKANYAR KAPUJÁBAN, A VISEGRÁDI-HEGYSÉG ÉS A SZENTENDREI-DUNA TALÁLKOZÁSÁNÁL, SZENTENDRÉN EGY TÁGAS, JÓL FELSZERELT, IGÉNYESEN FELÉPÍTETT CSALÁDI OTTHON!*** Az ingatlanról: -A ház 2002-ben épült, területe 204 m2, amely egy 1064 m2-es telken, 3 szinten terül el. 2015-ben kapott egy részleges felújítást, ahol a padlóburkolatokat cserélték, újraszínezték a házat. 2022-ben két db hűtő-fűtő klímát helyeztek fel. A szuterén szint 87,42 m2, ahol egy 55,2 m2-es medence is helyett kapott, amelyet a jelenlegi Tulajdonosok lezsaluztak és egy vékony betonréggel lefedtek, hogy konditeremként használhassák, azonban bármikor visszaállítható az eredeti állapotra, itt megtalálható még egy szauna a sportolási lehetőségek utáni pihenésre, illetve zuhany és mosdó helység. Itt található a gépészet és a 2db gázcirkó. Fűtése: padlófűtés. -A földszint 86,3 m2 alapterülettel rendelkezik, amelyhez tartozik egy 62 m2-es dupla terasz. Itt található egy hatalmas nappali-konyha-étkező, egy hálószoba, előtér, kádas fürdőszoba, mosókonyha, mosdó, kamra. A konyhát helyi képzőművész alkotása teszi egyedivé,a virágmintás kézzel festett burkolat teszi még hangulatosabbá az otthont. A nappali tágas, dupla üveg ajtókkal ellátott, az étkező pedig üvegfallal és üvegezett ajtóval rendelkezik, így teljes mértékben élvezhető a természet közelsége és persze a teraszé. A hálószobában szintén helyett kapott egy üvegezett ajtó, így onnan is pár lépésre a teraszon találhatjuk magunkat. Fűtése: a kemény burkolatok alatt padlófűtés, a többi helységben gázcizko-radiátor szolgáltatja az otthon melegét. -A hatalmas teraszok adják meg az igazi nyári, mediterrán hangulatát a háznak, lehetőséget adnak a kerti partykra, sütögetésekre, összejövetelek megtartására. Az egyik rész fedett, a másik pedig opcionálisan lefedhető a beépített napernyőnek köszönhetően. -Az emelet 30,5 m2, ahol két hálószoba kapott helyet, amelyekben 1-1 hűtő-fűtő klíma került elhelyezésre, illetve egy zuhanyzós fürdőszoba wc-vel. Itt megközelíthető mindkét hálószobából a felső szinten lévő 15 m2-es terasz. -Elektromos kapun keresztül lehet megközelíteni a fűtött garázsfeljárós, elektromos garázskapuval rendelkező, két állásos, 40 m2-es garázst. -A kertben öntözőrendszer került kiépítésre. -Az épület riasztóval felszerelt. Az ingatlan jogi háttere, tulajdoni lapja tiszta és rendezett! Irányára: 155,000.000 Ft. Ajánlom családalapítás előtt állóknak, családoknak és cégeknek egyaránt. Budapesti lakást, illetve perem kerületben vagy agglomerációban lévő családi házat értékegyeztetéssel beszámítok! Lakberendezői csapatunk szívesen áll a rendelkezésére! Hitelügyintézésben, illetve ingyenes tanácsadásban segítünk, továbbá az iroda ügyvédje kedvezményes áron áll ügyfeleink rendelkezésére. Hívjon bármikor, a DELTA FORCE csapata elérhető a hét bármely napján! Amennyiben elakadt a lakás értékesítésében, írjon, hívjon nyugodtan. Garantálom, hogy megtaláljuk rá a megoldást!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
2002
Terasz:
77 m²
Energetikai besorolás:
B
Átlagos rezsiköltség:
60 000 Ft/hó
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
fűtött garázs
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
belsőkert
konditerem
medence
amerikai konyha
étkező
kamra
erkély
terasz
pince
mosókonyha
parabolaantenna
kábeltévé
am-micro antennás
internet
telefon
bútorozatlan
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
gépesített
vízórás
hőszigetelt
riasztó
kaputelefon
klíma
parkettás
redőny
reluxa
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szkita Attila Delta Force Az iroda összes hirdetése
+36 30 541 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szkita Attila Delta Force Az iroda összes hirdetése
+36 30 541 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY