Eladó ház Szentendre, Pismány 120 nm
Eladó ház Szentendre, Pismány 120 nm
Eladó ház Szentendre, Pismány 120 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8070123
Referenciaszám: 38-4712
Frissítve: 3 napja

Szentendre eladó családi ház 2+2 fél szobás: 149,8 millió Ft

149,8 millió Ft
1 248 333 Ft/m²
120 m²
Alapterület
709 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 434 758 Ft
Második évtől
593 317 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ SZENTENDRÉN, Pismány legszebb elvehetetlen örök panorámás 709 m2 telken + 30m2 magánút a ház előtt ami hozzá tartozik melyen egy 114m2-es + 8m2 pince, kétszintes, jó állapotú családi ház . Az ELADÓ CSALÁDI HÁZ főbb jellemzői: - 30-as téglából épült, 15 cm-es dryvit-szigetelés 1/3 készen van 2/3-át az uj tulajdonosnak kell megcsinálni - 3 rétegű nyílászárókkal elektromos redőnnyel rendelkezik - az alsó szinten előszoba, nappali-étkező-konyha, kamra, szoba egy kádas fürdőszobával, valamint egy külön WC helyezkedik el - az emeleten közlekedő, 2 hálószoba és 1 zuhanyzós fürdőszoba került kialakításra valamint egy hatalmas terasz melyet még be kell fejezni - a ház fűtését és meleg víz ellátását gázkazán biztosítja valamint klimatizált, de van egy hangulatos cserép kályha is Hatalmas rendezett kert, (automata öntözőrendszerrel ) amely jó formájú a telek, négyzetes és alig lejtős, a ház akadálymentesen megközelíthető, a fszt akadálymentes, gyönyörű kör panorámával rendelkezik ! A telken egy 15m2 -es szerszámos faház és grillezésre vagy kerti partyra egy terasz is rendelkezésre áll. A telken belül több autó beállási lehetőség van. Az ELADÓ CSALÁDI HÁZ környezete: - buszmegálló 10 percre van - csendes környék Az ingatlanról képeket tudok küldeni, megtekintés előre egyeztetett időpontban lehetséges.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
komfort nélküli
kocsibeálló
kamra
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pagács - Tóth Viktória Balla Ingatlan - V. és XIII. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 708 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pagács - Tóth Viktória Balla Ingatlan - V. és XIII. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 708 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY