Eladó ház Szenna, Árpád utca 88 nm
Eladó ház Szenna, Árpád utca 88 nm
Eladó ház Szenna, Árpád utca 88 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7865604
Referenciaszám: 2850
Frissítve: 20 napja

Szenna eladó családi ház 3 szobás: 38 millió Ft

38 millió Ft
431 818 Ft/m²
88 m²
Alapterület
3487 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 110 286 Ft
Második évtől
150 508 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kaposvártól 10 km-re, Szennában kínáljuk megvételre ezt az igazán hangulatos, autentikus jegyeket hordozó házat. L alakú, három szobája utcafronti, míg a többi helyiség a másik szárnyban kapott helyet. Mai szemmel kissé furcsa lehet, hogy a konyha, kamra, fürdő, WC blokkhoz nincs belső átjárás a szobákból, de ez könnyen orvosolható. Lehet ajtót vágni a konyha és a közelebbi nagyszoba között, vagy ötletesen beépíteni a verandát, ezzel egységes lakóteret létrehozni. A ház jó állapotú, stabil, esetleg modernizálható. Fűtése többféleképpen megoldott, van vegyes tüzelésű és gázkazán is, illetve egy cserépkályha az egyik szobában. Alapterülete 88 m2, ami 60 m2-es, több részből álló melléképülettel folytatódik. Elöl, a szélső nagyszoba alatt 25 m2-es pince húzódik, egy külön épületben pedig garázst és nyárikonyhát, valamint kis füstölőt alakítottak ki. Mindezen plusz helyiségek rengeteg lehetőséget hordoznak akár gazdálkodáshoz, akár valamilyen vállalkozás viteléhez, vagy éppen valamely hagyományos mesterség műveléséhez. A telek 3487 m2-es, majdnem teljesen egyenes, szépen gondozott, karbantartott. Jelenlegi tulajdonosai igazán jó gazdaként viselték gondját mind az épületeknek, mind a földnek. Buszmegálló 100-150 m-re található, a város pár perc alatt elérhető, de a település saját infrastruktúrája is jó. Mind a természeti, mind a kulturális környezet igen gazdag.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1929
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Förgeteg Melitta Ház Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 928 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Förgeteg Melitta Ház Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 928 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY