Eladó ház Szemenye 62 nm
Eladó ház Szemenye 62 nm
Eladó ház Szemenye 62 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7852025
Referenciaszám: 164840
Frissítve: 16 napja

Szemenye eladó családi ház 3 szobás: 7,9 millió Ft

7,9 millió Ft
9 019 Ft/m²
62 m²
Alapterület
876 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 22 928 Ft
Második évtől
31 290 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Szombathely Ingatlaniroda kínálatában eladó a #164840 hivatkozási számú szemenyei családi ház. Eladó vegyesfalazatú, felújítandó családi ház Szombathelytől mindössze fél órányi autóútra! Ez a kiváló lehetőség egy csendes, falusias környezetben található ingatlanra, mely szerkezetileg jó állapotban van. Az ingatlan teljes alapterülete  62 négyzetméter, így bőven van tér a kényelmes életvitelhez. A tető cseréppel van borítva, ami hosszú élettartamot biztosít, és megvédi az ingatlant az időjárás viszontagságaitól. A telken már rendelkezésre áll víz, így a mindennapi kényelem garantált. A házban villany is található, így az alapvető energiaszolgáltatások biztosítottak. A gázvezeték az utcában található, így a gázszolgáltatás könnyen elérhetővé tehető. Az ingatlan környékén minden elvárt szolgáltatás könnyen megtalálható, így a bevásárlás és az egyéb szükségletek kényelmesen megoldhatók. A fűtést jelenleg egy kandalló biztosítja, ami nemcsak meleget, hanem hangulatos atmoszférát is teremt az otthonban. Ha egy csendes, falusi életstílust keresel, és saját igényeid szerint alakítanád ki az otthonodat, akkor ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megnézhesd ezt a remek ingatlant, és álmaid otthonává varázsolhasd! Kérjük, hívj minket a következő telefonszámon a további információkért és a megtekintés egyeztetéséért: 0670 946 8294 Ne maradj le erről az egyedülálló lehetőségről! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó szemenyei családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #164840 Az Openhouse Szombathely Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Kandalló
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bencik Márton Openhouse Szombathely Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bencik Márton Openhouse Szombathely Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY