Eladó ház Székesfehérvár 81 nm
Eladó ház Székesfehérvár 81 nm
Eladó ház Székesfehérvár 81 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7747884
Referenciaszám: HZ058129
Frissítve: 17 napja

Székesfehérvár eladó családi ház 4 szobás: 64,9 millió Ft

64,9 millió Ft
795 246 Ft/m²
81 m²
Alapterület
439 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 356 Ft
Második évtől
257 051 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Székesfehérváron, 81,61 nm-es újépítésű, könnyűszerkezetes családi ház eladó!A ház osztatlan közös telken épül saját kerthasználattal, használati megosztóval. A házhoz tartozó udvar 439nm. Minőségi, fa szerkezetű anyagból elkészülő ingatlan több rétegű hőszigeteléssel lesz ellátva. Energiaigényét tekintve szinte 0 energiaigényűnek tervezett ingatlan. A fűtés a padlóba beépített fűtőszálakkal lesz megoldva, mely megoldás biztosítja az okos megoldásos fűtést, mely szerint a bútorzatot érzékelik a fűtőszálak és ott nem fűt.Az épület sávalapjai vasbeton. A külső falak 10 cm vastag kőzetgyapot szigetelést kapnak. Az ablakok műanyag, hőszigetelt 3 rétegűek.A lapostetős megoldás remek lehetőséget nyújt, akár emeleti szint építésére is. A födém szigeteléssel ellátott.Az ingatlan minden helyiségében VINYL minőségi padlóburkolatok kerülnek. A szaniterek, beltéri ajtók bizonyos kereten belül választhatók, a felett pedig felárral.A remek elosztásának köszönhetően tágas tereket kapunk, a 19 nm-es terasz pedig további kikapcsolódást nyújt a család minden tagjának.A ház elosztása:-3 szoba-háztartási helyiség -konyha-nappali+étkező-előszoba-1 fürdőszoba -wc -kamraA házhoz közös használatú út tartozik. Az ingatlantól sétatávolságra elérhető buszmegálló is.Ha csendes, nyugodt helyen képzeli el új otthonát akkor ezt a lehetőséget ne hagyja ki!Erre nem kell fél éveket várnia, hogy elkészüljön és be tudjon költözni.Bővebb információk miatt keressenek bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mike Mariann Duna House - Székesfehérvár, Vörösmarty tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 375 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mike Mariann Duna House - Székesfehérvár, Vörösmarty tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 375 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY